Home / Beauty  / Το κρύο δεν πρέπει να σταθεί εμπόδιο στο ενυδατωμένο δέρμα σου!

Το κρύο δεν πρέπει να σταθεί εμπόδιο στο ενυδατωμένο δέρμα σου!

Ακόμα και αν ο χειμώνας είναι γεμάτος βροχές, αέρα και κρύο εσύ θα καταφέρεις να διατηρήσεις το ενυδατωμένο σου δέρμα! Δες πώς!

 

Ενυδατωμένο δέρμα παντός καιρού! Οι αντίξοες καιρικές συνθήκες είναι εχθρός της επιδερμίδας μας. Προκαλούν ξηρότητα, ευαισθησία, φράζουν τους πόρους και μπορούν να προκαλέσουν ακόμα και κοκκινίλες ή ερεθισμούς στο πρόσωπό μας. Μάλιστα η απότομη εναλλαγή ζέστης και κρύου, σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, επιδρούν ακόμα πιο αρνητικά στο δέρμα μας. Η νούμερο ένα λύση για να το διατηρήσουμε υγιές και λαμπερό είναι η φουλ ενυδάτωση! Δες πώς θα την πετύχεις!

 

Μπορείς να υιοθετήσεις μερικές συνήθειες και να προσθέσεις κάποια σωτήρια beauty προϊόντα στη skincare ρουτίνα σου! Απέφυγε να κάνεις πολύ ζεστό μπάνιο. Η χλιαρή θερμοκρασία θα βοηθήσει πολύ περισσότερο. Να βάζεις την ενυδατική σου όταν το δέρμα σου είναι νωπό ακόμα. Να τρως και να κοιμάσαι καλά, να πίνεις πολύ νερό και να μην έρχονται σε επαφή με το δέρμα σου πλεκτά κομμάτια, όπως κασκόλ ή πουλόβερ. Αν επιλέγεις έλαιο προσώπου να το εφαρμόζεις μετά την ενυδατική!

 

Ήρθε η ώρα να δούμε τα προϊόντα που πρέπει να αποκτήσεις για εγγυημένα ενυδατωμένο δέρμα!

 

Πλούσια αντιοξειδωτική κρέμα με βιταμίνη C και λυκοπένιο από MIELĒV

ενυδατωμένο δέρμα

 

Απαλό cleanser με εκχύλισμα χαμομηλιού από Zealots of Nature

 

Καταπραϋντικό έλαιο έναντια στη ξηρότητα και τους ερεθισμούς από Clarins, Attica

 

Lip balm που προστατεύει και ενυδατώνει τα χείλη από Bobbi Brown, Sephora

ενυδατωμένο δέρμα

 

Ενυδατική κρέμα με πεπτίδια και αντιοξειδωτικά για την περιοχή του λαιμού και όχι μόνο από Frezyderm, The Drugstore

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.