Home / Good Life  / Art & Culture  / Το ΚΠΙΣΝ μάς εισάγει σε έναν Χριστουγεννιάτικο Κόσμο

Το ΚΠΙΣΝ μάς εισάγει σε έναν Χριστουγεννιάτικο Κόσμο

Ήρθε η στιγμή που ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει! Γιορτάζουμε τα φετινά Χριστούγεννα και μπαίνουμε στο μαγικό κλίμα των γιορτών με τις μοναδικές εκδηλώσεις του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

 

Την προηγούμενη Πέμπτη, μία λαμπερή γιορτή, με οικοδέσποινα την ηθοποιό Νάντια Κοντογεώργη, σηματοδότησε την έναρξη του Χριστουγεννιάτικου Κόσμου του ΚΠΙΣΝ. Έτσι, δόθηκε το “πράσινο φως” για να ξεκινήσουν όλες οι μοναδικές εορταστικές εκδηλώσεις του.

 

Οι φωτιστικές εγκαταστάσεις μάς φέρνουν ακόμα πιο κοντά στο πνεύμα των Χριστουγέννων

Ένα μαγικό, Χριστουγεννιάτικο κλίμα ζωντανεύει στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος. Τέσσερις φωτιστικές εγκαταστάσεις κορυφαίων ξένων δημιουργών (Light Piano των Arion de Munck και Mark Ridder, Submergence των Squidsoup, Halo των Venividimultiplex, Light Holders του Jonas Vorwerk), αλλά και μία ελληνική συμμετοχή, η Πομπή, των Γιώργου Νίκα και Ελένης Μαραγκάκη, συνθέτουν για μία ακόμα χρονιά ένα παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο σκηνικό.

 

LIGHT PIANO 2.0, Arion de Munck, Mark Ridder (Light Art Collection, Ολλανδία)

 

Φωτιστικές εγκαταστάσεις μεγάλης κλίμακας, ορατές από απόσταση, προορισμένες για έκθεση σε δημόσιο χώρο, συνομιλούν δυναμικά με το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος. Έτσι, μάς προσφέρουν μια μοναδική, εντυπωσιακή εμπειρία, καλώντας μας να αλληλοεπιδράσουμε μαζί τους. Οι φωτιστικές εγκαταστάσεις θα παραμείνουν στον χώρο έως και τις 8 Ιανουαρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Jazz Christmas Concert: Η Αλέξια και το El Sistema Greece σε μια τζαζ Χριστουγεννιάτικη Συναυλία

Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στις 20.00, το ΚΠΙΣΝ υποδέχεται στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος την αγαπημένη τραγουδίστρια Αλέξια, με τη διαχρονική παρουσία και τη μοναδική φωνή, σε μια ξεχωριστή συνεργασία με τη διαπολιτισμική συμφωνική ορχήστρα του El Sistema Greece.

 

ΚΠΙΣΝ

 

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Η Βαλίτσα της Ουρανίας Σελέστ

Οι Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ζωντανεύουν στον Φάρο. Ο πολυβραβευμένος συγγραφέας Βαγγέλης Χατζηγιαννίδης γράφει το νέο του θεατρικό έργο, ειδικά για τις Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες. Ένα έργο αστείο (και μια σταλιά τρομαχτικό) προορίζεται για τα παιδιά και όλη την οικογένεια. Οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν στις 23 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου.

 

ΚΠΙΣΝ

 

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής ΕΡΤ | The Very Best Of Andrew Lloyd Webber

Τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου στις 20.30, το ΚΠΙΣΝ υποδέχεται στην Aίθουσα Σταύρος Νιάρχος την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, σε ένα μοναδικό αφιέρωμα στον βασιλιά των musical, Andrew Lloyd Webber, με τα δημοφιλέστερα τραγούδια από τα πιο αγαπημένα μιούζικαλ όλων των εποχών (The Phantom of the Opera, Cats, Evita, Jesus Christ Superstar κ.ά.).

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στον Χριστουγεννιάτικο κόσμο του ΚΠΙΣΝ

Στις 31 Δεκεμβρίου ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ φτάνει στο απόγειο της λάμψης του. Η περίφημη Παραμονή Πρωτοχρονιάς του ΚΠΙΣΝ έχει, πλέον, καθιερωθεί ως το πρωτοχρονιάτικο ραντεβού χιλιάδων επισκεπτών κάθε ηλικίας. Πατινάζ στο Παγοδρόμιο μέχρι αργά, εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, η συναυλία του Jerome Kaluta με την Big Band του, το DJ set με τον Ιταλό Beppe Loda και ο πρώτος αγώνας δρόμου του έτους, SNF RUN: 2023 FIRST RUN, πλαισιώνουν το πάρτι αποχαιρετισμού του 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

SNF RUN: 2023 FIRST RUN

Σίγουρα, ένας αγώνας δρόμου δεν είναι ένας συνηθισμένος τρόπος να γιορτάσουμε την Πρωτοχρονιά, αλλά αυτό είναι και ένα από τα στοιχεία που τον κάνουν τόσο ασυνήθιστα ωραίο, έχοντας πλέον κατακτήσει ένα κοινό εκατοντάδων ανθρώπων, που χρόνο με τον χρόνο μεγαλώνει. Ο αγώνας πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του ΚΠΙΣΝ. Ξεκινάει στις 00:04, ακριβώς μετά την αλλαγή του χρόνου και το εντυπωσιακό show πυροτεχνημάτων, και καλύπτει μια διαδρομή 3 χιλιομέτρων, γύρω από το στολισμένο ΚΠΙΣΝ.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada