Home / Fashion  / Το καπιτονέ jacket είναι η πιο elegant εκδοχή του puffer

Το καπιτονέ jacket είναι η πιο elegant εκδοχή του puffer

Πώς να φορέσεις το σοφιστικέ και κομψό καπιτονέ jacket;

 

Υπάρχουν μερικά ρούχα που θα μας προσφέρουν μία ζεστασιά, ένα coziness και μία ασφάλεια. Ένα από αυτά είναι το καπιτονέ πανωφόρι. Είναι ιδιαίτερο, μαλακό και προσδίδει κάτι το σοφιστικέ και πιο κλασσικό στο στυλ μας. Αν ανήκεις στη κατηγορία που σου αρέσουν τα all time classic κομμάτια και αν δεν βρίσκεις και τόσο chic το τολμηρό puffer jacket, αυτό το μπουφάν είναι για σένα.

 

Όσο άπειρα και αν μας φαίνονται τα είδη των χειμερινών μπουφάν, το καπιτονέ θα πρέπει να είναι πρώτο στη λίστα σας. Ταιριάζει με jeans, leggings και οτιδήποτε παντελόνι και αν επιλέξουμε. Θα κάνει ένα κομψό outfit να φαίνεται ακόμα πιο elegant, θα απογειώσει ένα πιο casual ή αθλητικό και θα αποτελέσει μία ιδιαίτερη προσθήκη σε boho ή ρομαντικό look.

 

Προσδίδει ένα romantic royal ύφος και έγινε επίκεντρο της προσοχής στις Fall 2021 συλλογές. Miu Miu, Raf Simons, Max Mara, Hermes, κτλ. Κυκλοφόρησε ακόμα και στη vest εκδοχή του, hot trend της σεζόν.

 

Zara

Courtesy of Zara

 

Marks & Spencer

Courtesy of Marks & Spencer

 

H&M

Courtesy of H&M

 

Yves Saint Laurent

Courtesy of Saint Laurent

 

Tommy Hilfiger

Courtesy of Tommy Hilfiger

 

Etro

Courtesy of Etro

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.