Home / Fashion  / Το καπέλο είναι το αξεσουάρ που θα πρωταγωνιστήσει!

Το καπέλο είναι το αξεσουάρ που θα πρωταγωνιστήσει!

καπέλο

Ρίχνοντας μία ματιά σε catwalks, street style και Instagram ένα πράγμα γίνεται αντιληπτό. Το καπέλο θα είναι ο πρωταγωνιστής του έτους!

Όσο και αν αγαπάμε τα χειμερινά σκουφάκια, φέτος θα τα αντικαταστήσουμε με ένα άλλο αξεσουάρ! Το καπέλο θα πρωταγωνιστήσει όλο το έτος, από τον χειμώνα και την άνοιξη, μέχρι το καλοκαίρι και το φθινόπωρο. Μπορούν να συνδυαστούν με τα πάντα και αποτελούν σίγουρα μία πιο κομψή επιλογή! Τα bucket hats και τα baseball caps είναι επιλογές που αποθεώσαμε και πέρυσι, αλλά το 2023 ένα άλλο item έρχεται να συμπληρώσει τη λίστα των trends. Τα γούνινα καπέλα έκαναν δυναμικό comeback με επώνυμες, όπως Kendall και Kylie Jenner, να τα επιλέγουν πιστά για τα χειμερινά looks τους.

 

Κομμάτια που κάνουν την ανατροπή και θα αναδείξουν το πανωφόρι σας. Όποιο και από τα τρία είδη καπέλου και να επιλέξετε θα καταφέρετε δύο στόχους. Θα έχετε μία stylish εμφάνιση και θα προστατευτείτε από το κρύο, τη βροχή ή το χιόνι. Καθώς τα hats είναι γενικότερα in fashion μπορείτε να επιλέξετε και ένα πιο κλασικό, όπως έναν beret. Τα Scandi και American girls μάς δείχνουν τον δρόμο για coolness looks, με πρωταγωνιστικό αξεσουάρ το καπέλο! Είναι το αξεσουάρ που αξίζει να επενδύσετε αυτήν τη σεζόν!

 

Ποιο από τα καπέλα που σας προτείνουμε σας αρέσει περισσότερο;

 

Stand Studio

 

Ganni

 

Maison Michel

καπέλο

 

Jacquemus

 

Max Mara

καπέλο

 

Photo source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.