Home / Family  / Το κανάλι του μικρού Rowyn Montgomery είναι ό,τι πιο αισιόδοξο θα δεις στο YouTube!

Το κανάλι του μικρού Rowyn Montgomery είναι ό,τι πιο αισιόδοξο θα δεις στο YouTube!

Είναι 7 ετών και ξέρει πώς να σου δείξει τη φωτεινή πλευρά της ζωής!

Μπορεί ένας εφτάχρονος να έχει βρει το νόημα της ζωής και να διαχειρίζεται θέματα που ακόμα και στα 30 plus δε φαίνεται να έχουμε λύσει; 

 

Ναι, αν μιλάμε για τον μικρό Rowyn Montgomery, ο οποίος μέσα από τα κανάλι του στο YouTube σκορπά θετική ενέργεια και αισιοδοξία. Ο εφτάχρονος κατάγεται από το Rhode Island των ΗΠΑ, και μέσα από τα βίντεο που ανεβάζει, προσπαθεί να δώσει στους συνομήλικούς του -και όχι μόνο- τη δική του οπτική για σημαντικά θέματα, όπως την έλλειψη αυτοεκτίμησης, το bullying και την αντιμετώπιση των φόβων μας.

 

Η μητέρα του, Michelle Montgomery, λέει πως ο Rowyn είναι αρκετά ώριμος για την ηλικία του και πάντα μπορεί να συζητήσει μαζί του σοβαρά θέματα.

 

“Δεν έχει σημασία τι πιστεύουν για εσάς, έχει σημασία τι πιστεύετε εσείς για τον εαυτό σας και είναι καλό να δέχεσαι τον εαυτό σου και να δείχνεις στους άλλους ποιος είσαι”, λέει στο παρακάτω βίντεο ο εφτάχρονος, ο οποίος αντιμετώπισε bullying από τους συμμαθητές του για τα φρυδια του. Ο Rowyn θα ήθελε να γίνει σύμβουλος ψυχικής υγείας όταν μεγαλώσει, για να βοηθά τους συνανθρώπους του, κάτι που ήδη κάνει με επιτυχία!

 

Δείτε ολα τα βίντεο του χαρισματικού Rowyn στο κανάλι του, Rollin’ with Rowyn.

 

Positive vibes overload!

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath