Home / Lifestyle  / Celebrities  / Το ζεύγος Obama αποδεικνύει ξανά ότι είναι ο ορισμός του #couplegoals

Το ζεύγος Obama αποδεικνύει ξανά ότι είναι ο ορισμός του #couplegoals

Η Michelle Obama υποδέχτηκε τον σύζυγό της στο πρώτο της podcast.

Η Michelle Obama μπορεί να μην είναι πια η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, όμως, παραμένει μια πολύ δυναμική γυναίκα γεμάτη ενέργεια και ενδιαφέροντα.

 

 

Έτσι, πρόσφατα ξεκίνησε το δικό της podcast, με το πρώτο να μεταδίδεται χθες στο Spotify. Πρώτος της καλεσμένος ο πολυαγαπημένος της σύζυγος και πρώην πλανητάρχης, Barack Οbama, με τον οποίο έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση και η οποία περιελάμβανε πολλά θέματα, από τα προβλήματα της αμερικανικής κοινωνίας μέχρι τις αξίες της οικογένειας και την πολιτική.

 

 

Οι δυο τους μέσα σε αυτά τα 49 λεπτά συνομιλίας, απέδειξαν για μία ακόμη φορά το πόσο σέβονται και θαυμάζουν ο ένας τον άλλον, θέτοντας το hashtag #couplegoals σε μία νέα βάση.

 

 

Φυσικά, κατά τη διάρκεια της κουβέντας δε θα μπορούσαν να μην αναφερθούν στη δική τους προσωπική σχέση, στη γνωριμία τους και πώς ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλον.

 

 

Οι εναλλαγές ανάμεσα σε θέματα με βαθύ περιεχόμενο και σε μικρά μεταξύ τους πειράγματα είχαν ως αποτέλεσμα ένα άκρως ενδιαφέρον και διαφορετικό podcast, το οποίο έκλεισε με τη φράση “i love you” και από τις δύο πλευρές.

 

 

Ακούστε το podcast στην παρακάτω ανάρτηση της Michelle Obama στο Instagram . Σίγουρα θα χαμογελάσετε γλυκά στα πέντε πρώτα λεπτά…

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath