Home / Good Life  / Art & Culture  / Το εντυπωσιακό animation του οίκου Louis Vuitton για την συλλογή Mens SS’21

Το εντυπωσιακό animation του οίκου Louis Vuitton για την συλλογή Mens SS’21

Ο Virgil Abloh  πρωτοτυπεί για μια ακόμη φορά ενώ η μόδα αλλάζει ριζικά.

 

Ο οίκος λανσάρει ένα animation για την συλλογή Mens SS’21 με τίτλο «Message in a bottle» ως μέρος της ψηφιακής εβδομάδας μόδας του Παρισιού. Το μοναδικό 3 λεπτών teaser συνδυάζει τα κινούμενα σχέδια και την δράση, το Zoooom With Friends δείχνει τις πολυτελείς αποσκευές της Louis Vuitton να μεταφέρονται σε μια βάρκα, με μια ομάδα από ζωηρά, πολύχρωμα και απόλυτα στιλάτα καρτούν να βρίσκονται κρυμμένα στο κατάστρωμα. Τα ρούχα της συλλογής μεταφέρονται σε ένα κοντέινερ, του οποίου η επόμενη στάση θα είναι η Σανγκάη, ενώ αργότερα μέσα στο χρόνο, η συλλογή θα παρουσιαστεί στο Τόκιο.

 

 

 

Με την επερχόμενη Message in a Bottle, ο γαλλικός οίκος εστιάζει στη βιωσιμότητα και τις ηθικές μεθόδους παραγωγής. Ο Abloh επιβεβαιώνει ότι η συλλογή αποτελείται από 30 εμφανίσεις κατασκευασμένες από νέα ηθικά υλικά, 25 εμφανίσεις κατασκευασμένες από ανακυκλώσιμα υλικά και 25 εμφανίσεις από την προηγούμενη συλλογή.

 

Director of animation : Reggie Know

 

 

 

 

[email protected]

"The most beautiful experience we can have is the mysterious. It is the fundamental emotion that stands at the cradle of true art and true science". Albert Einstein