Home / Family  / “Το Δώρο” της Disney για τα Χριστούγεννα συγκινεί!

“Το Δώρο” της Disney για τα Χριστούγεννα συγκινεί!

“Tο Δώρο” ονομάζεται η νέα ταινία της Disney, η τελευταία της τριλογίας “Από την οικογένειά μας στη δική σας”, που μόλις κυκλοφόρησε!

Tα Χριστούγεννα πλησιάζουν και για ακόμη μία χρονιά η Disney μάς βάζει στο εορταστικό κλίμα,.με τον πιο συγκινητικό τρόπο. Η ταινία “Το Δώρο”, η οποία μόλις κυκλοφόρησε,.αποτελεί το τρίτο μέρος της τριλογίας “Από την οικογένειά μας στη δική σας”.

 

Πρόκειται για μια ταινία κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους, η οποία έχει ως κεντρικό θέμα το πώς οι αλλαγές σε μια οικογένεια μπορούν,.τελικά, να ενδυναμώσουν τα μέλη της.  Η καμπάνια “Από την οικογένειά μας στη δική σας” της Disney υποστηρίζει για μία ακόμη χρονιά τον παγκόσμιο.φιλανθρωπικό, μη-κερδοσκοπικό οργανισμό Make-A-Wish®

 

 

Οι ταινίες της τριλογίας

Στην πρώτη ταινία του 2020, με τίτλο “Λόλα”,  γνωρίσαμε τις πρωταγωνίστριες, τη μικρή Νικόλ και τη γιαγιά της, τη Λόλα. Παρακολουθήσαμε πώς η σχέση τους γινόταν όλο και πιο δυνατή με τις εορταστικές παραδόσεις να περνάνε από γενιά σε γενιά.

 

Η περσινή, δεύτερη ταινία, είχε τίτλο “Νέος μπαμπάς” και μας αφηγήθηκε τη ζωή της ενήλικης.πια Νικόλ με τα παιδιά της, τον Μαξ και την Έλλα, τα οποία καλωσορίζουν τον πατριό τους, Μαϊκ, στο σπίτι τους. 

 

Φέτος, η οικογένεια προετοιμάζεται για τον ερχομό ενός νέου μέλους! “Το Δώρο” μιλάει για τις αδελφικές σχέσεις, μέσα από τα μάτια του μικρότερου μέλους της οικογένειας,.της Έλλα, καθώς εκείνη πασχίζει να προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον.

 

 

Η νέα ταινία δημιουργήθηκε από τη δημιουργική ομάδα Consumer Products, Gaming & Publishing της Disney, με την επιμέλεια της Angela Affinita, Director of Brand Marketing and Creative και σε συνεργασία με τα Flux Animation Studios στη Νέα Ζηλανδία. Το ελληνικό τραγούδι με τίτλο “Κι Ακόμα Πιο Πολύ” ερμηνεύει η Πέννυ Μπαλτατζή.

 

Στο πλαίσιο του εορτασμού του φινάλε της τριλογίας, η Disney ενθαρρύνει τους θαυμαστές της να συμμετάσχουν και να κάνουν δωρεές στο Make-A-Wish®, βοηθώντας έτσι να εκπληρωθούν ακόμη περισσότερες ευχές.

 

Κάντε κι εσείς μια δωρεά στο Make-A-Wish® μέσω του ελληνικού παραρτήματος Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος ή μέσω του Make-A-Wish International

 

Απολαύστε την πιο συγκινητική ταινία των φετινών Χριστουγέννων:

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath