Home / Good Life  / Το γαλλικό Chateau de Versailles άνοιξε το δικό του ξενοδοχείο

Το γαλλικό Chateau de Versailles άνοιξε το δικό του ξενοδοχείο

Αν ονειρεύεστε βασιλικές διακοπές, το Chateau de Versailles καλωσορίζει το πρώτο του ξενοδοχείο του για το κοινό.

 

 

Οι πιο ονειρεμένες και βασιλικές προσφέρονται από το γαλλικό Chateau de Versailles δημιούργησε το πρώτο του ξενοδοχείο για το κοινό. Με την ονομασία Le Grand Controle, το κατάλυμα σηματοδοτεί το έκτο έργο της πολυτελούς μάρκας Airelles. Περιλαμβάνει 14 δωμάτια και σουίτες, συνθέτοντας ένα φανταστικό ξενοδοχείο, που ξεπερνάει κάθε φαντασία.  Ονειρική θέα, αρχιτεκτονική υψηλού επιπέδου και πολυτελή εσωτερική διακόσμηση Christophe Tollemer.

 

 

Κάθε δωμάτιο διαθέτει υπηρεσία μπάτλερ, καθώς και μεταφορά με βάρκες και κάρρα, γήπεδο gold, πισίνες και περιηγήσεις στο παλάτι. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κλασσική γαλλική κουζίνα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου από τον σεφ Alain Ducasse, ενώ μένουν στα πανέμορφα δωμάτια.

 

 

Αν είστε λάτρης της γαλλικής ιστορίας και του γαλλικού πολιτισμού, το συγκεκριμένο ξενοδοχείο θα εκπληρώσει κάθε σας όνειρο. Διακοπές που θα σας μείνουν αξέχαστες, γεμάτες άνεση και μοναδική αρχιτεκτονική, σε ένα μέρος που μοιάζει να βγήκε από παραμύθι.

 

Photo credits: Renee Kemps

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.