Home / Good Life  / Art & Culture  / Το αγαπημένο Sex and The City επιστρέφει επιτέλους στη μικρή οθόνη!

Το αγαπημένο Sex and The City επιστρέφει επιτέλους στη μικρή οθόνη!

Το HBO max αποφάσισε να δημιουργήσει μια νέα mini σειρά επεισοδίων της θρυλικής σειράς Sex and The City.

 

Μετά από πολλές και μακροχρόνιες συζητήσεις για τη δημιουργία μιας τρίτης ταινίας, το μεγάλο αμερικανικό κανάλι αποφάσισε τελικά να επιστρέψει τη σειρά, από όπου και άρχισε, δηλαδή στην τηλεόραση. Στη limited σειρά θα δούμε το reunion των Sarah Jessica Parker, Kristen Davis και Cynthia Nixon, με αισθητή την απουσία της επικής Samantha, υποδυόμενη από τη Kim Cattrall.

 

 

Η Kim έχει δηλώσει στο παρελθόν, με σιγουριά, ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει, καθώς αυτός ο κύκλος έχει κλείσει για την ίδια. Στην απόφαση της έπαιξαν μεγάλο ρόλο οι απόψεις της για την συμπρωταγωνίστριά της, Sarah Jessica Parker, την οποία έχει σχολιάσει αρνητικά. Ωστόσο η Parker θεωρεί ότι καμία άλλη ηθοποιός δεν θα μπορούσε να αντικαταστήσει την Kim, ως Samantha.

 

 

Αναμένουμε με μεγάλο ενθουσιασμό να δούμε ξανά τη σειρά που μας δίδαξε τόσα για τη μόδα, αλλά και τις ανθρώπινες σχέσεις. Πως θα έχει εξελιχθεί η ζωή των ηρώων και ποιες θα είναι οι στιλιστικές τους επιλογές;

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.