Home / Fashion  / Τι παλτό να φορέσω αυτόν τον χειμώνα;

Τι παλτό να φορέσω αυτόν τον χειμώνα;

Δευτεριάτικο styling lesson! Ανακαλύψτε τα καλύτερα στυλ παλτό που θα επικρατήσουν αυτόν τον χειμώνα!

 

Επιτέλους ο καιρός συμβαδίζει με την εποχή που διανύουμε! Το φθινόπωρο σιγά-σιγά τελειώνει και ανυπομονούμε για τον φετινό, χουχουλιάρικο χειμώνα! Καθώς η θερμοκρασία έπεσε αρκετά ήρθε η στιγμή να “κατεβάσουμε” στις ντουλάπες μας το πιο signature κομμάτι αυτής της εποχής. Το παλτό είναι το απόλυτο must have της περιόδου! Ζεστό και επιβλητικό αποτελεί την πινελιά που θα ολοκληρώσει και θα απογειώσει το outfit σας!

 

Ένα καλό και σωστό παλτό θα αποτελέσει από τα πιο διαχρονικά κομμάτια της ντουλάπας σας. Don’t get us wrong και τα puffer jackets είναι βασική επιλογή για τον χειμώνα, αλλά το steet ύφος τους δε δίνει στην εμφάνιση σας την κομψότητα που επιθυμείτε. Το elegance που εκπέμπει ένα trench coat είναι μοναδικό και μένει ανεξίτηλο στον χρόνο. Οι fashionistas από όλον τον κόσμο έχουν φορέσει ήδη τα παλτό τους, αντιμετωπίζοντας τις χαμηλές θερμοκρασίες πάντα με τον πιο stylish τρόπο. Ποιες είναι, όμως, οι τάσεις που κυριαρχούν φέτος όσον αφορά στο απαραίτητο winter outer wear item; Ας τις ανακαλύψουμε

 

Το καρό παλτό
παλτό

Courtesy of BSB

 

Teddy inspired coat

Courtesy of H&M

 

Παλτό από fake fur

Courtesy of Access Fashion

 

Double breasted trench coat
παλτό

Courtesy of Rotate

 

Fitted waist και blazer αναφορές

Courtesy of Dolce & Gabanna

 

Χρωματιστό σε A γραμμή
παλτό

Courtesy of Marks & Spencer

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.