Home / Fashion  / Τι να φορέσεις σε μια συνέντευξη για δουλειά;

Τι να φορέσεις σε μια συνέντευξη για δουλειά;

interview cozyvibe fashion tips
3 μυστικά που ίσως σε βοηθήσουν να επιλέξεις το σωστό outfit.

Μόλις χτύπησε το κινητό σου και σε ειδοποίησαν από την εταιρεία όπου πρόσφατα έστειλες βιογραφικό, ότι θέλουν να κλείσετε ραντεβού για μια συνέντευξη. Δες παρακάτω τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις, προκειμένου να επιλέξεις το σωστό outfit για να κάνεις την καλύτερη πρώτη εντύπωση.

 

interview cozyvibe fashion tips

 

Αρχικά, φρόντισε να φορέσεις αυτό που ξέρεις ότι σε κολακεύει και σου ταιριάζει. Αυτή η περίπτωση δεν χωρά ενδυματολογικούς πειραματισμούς, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να μην νιώθεις άνετα κι αυτό να φαίνεται και στο πρόσωπό σου την ώρα της κουβέντας σου με τον υπεύθυνο. Επίσης, θυμήσου ότι δεν υπάρχει απαραίτητο dress code για επαγγελματικές συνεντεύξεις και δε χρειάζεται να φορέσεις αναγκαστικά ταγέρ! Αν αυτό που αγαπάς είναι οι ψηλόμεσες φούστες, τα παντελόνια palazzo, τα blazer, τα φορέματα, τα κομψά τζιν ή οτιδήποτε άλλο, τότε φόρεσε αυτό. Φυσικά, διαμορφωμένο ανάλογα για μια τέτοια περίσταση.

 

interview cozyvibe fashion tips

 

Από την άλλη, μπορείς να επιλέξεις ένα κλασικό κοστούμι, αρκεί να μην είναι “βαρετό”. Άσε την προσωπικότητά σου να φανεί μέσα από το ντύσιμό σου, ώστε όποιος σου πάρει συνέντευξη να καταλάβει ότι έχεις άποψη, δεν φοβάσαι να την εκφράσεις και μπορείς να την υποστηρίξεις. Διάλεξε ένα πιο ιδιαίτερο χρώμα, αξεσουάρ ή κόσμημα, για να τονίσεις το στυλ σου, και φρόντισε το κοστούμι να έχει άψογη εφαρμογή.

 

interview cozyvibe fashion tips

 

Τέλος φόρεσε κομψά παπούτσια, με τα οποία -ωστόσο- μπορείς να περπατήσεις άνετα και με αυτοπεποίθηση. Ίσως ο υπεύθυνος που θα σου πάρει συνέντευξη να θέλει να σου δείξει το χώρο ή να σου ζητήσει να περάσεις στο γραφείο της γραμματείας για να αφήσεις τα στοιχεία σου. Απέφυγε τα πανύψηλα ψηλοτάκουνα γιατί (όσο εξοικειωμένη κι αν είσαι) οι πιθανότητες να πέσεις είναι περισσότερες από το να φορέσεις ένα ζευγάρι chic kitten heels. Οπότε, καλύτερα μην το ρισκάρεις!

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?