Home / Wellness  / Mind  / Τζίλ Δούκα: Τι θα πρέπει να συμβεί για να είσαι επιτυχημένος;

Τζίλ Δούκα: Τι θα πρέπει να συμβεί για να είσαι επιτυχημένος;

Ίσως μία από τις δύσκολες ερωτήσεις που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου, για να αρχίσουν να έρχονται σε εσένα όλα όσα επιθυμείς, είναι τι θα πρέπει να συμβεί για να είσαι επιτυχημένος;

 

Ο κάθε ένας από εμάς έχει μια διαφορετική αντίληψη της επιτυχίας, σίγουρα όμως αυτό που όλοι σκεφτόμαστε πρώτα είναι η υγεία, η εργασία και η σχέση ή η οικογένεια που ο καθένας θέλει. Αυτό που είναι κοινό ωστόσο σε όλες τις έννοιες, είναι τα συναισθήματα. Όταν είμαστε υγιείς, έχουμε την εργασία που θέλουμε και τη συντροφικότητα που αποζητούμε, μας γεννιούνται τα ανάλογα συναισθήματα.

 

 

Έχεις όμως αναλογιστεί ποτές πως αυτά τα συναισθήματα μπορείς εσύ να τα δημιουργήσεις για τον εαυτό σου; Η επιτυχία σε όλους τους τομείς, είναι κάτι που ξεκινά από μέσα μας. Αν ένας εξωγενής παράγοντας φέρει την ευτυχία, τότε σίγουρα θα είναι πρόσκαιρο, αλλά και ένας «σάκος του μποξ» για να κατηγορούμε για όλα τα υπόλοιπα που δεν έρχονται σε εμάς. Η υγεία, η επιτυχία σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο, είναι τομείς που πρέπει να δουλευτούν από μέσα προς τα έξω. Μπορείς να ξεκινήσεις σήμερα κιόλας να καταγράψεις τα συναισθήματα που θέλεις να βιώσεις και να πας προς αυτά.

 

Ξεκίνα να δουλεύεις όλα αυτά και φτιάξε την κατάλληλη ενέργεια για να τα προσελκύσεις. Ακόμα και στο κομμάτι των σχέσεων που απασχολεί πολλούς ανθρώπους, αν πρώτα δεν αγαπήσεις τον εαυτό σου, δεν νιώσεις αυτοπεποίθηση, δεν θα μπορέσεις να συναντηθείς με την ενέργεια του άλλου ανθρώπου που ήδη τα έχει χτίσει όλα αυτά. Όταν γνωρίζεις τι είναι αυτό που θέλεις και δουλέψεις πάνω σε αυτό, μπορείς να κατευθύνεις τη ζωή σου προς αυτό το στόχο. Μην αφήνεις τα γεγονότα να σε οδηγούν.

Χάραξε εσύ την πορεία της διαδρομής σου, ξεκινώντας από τα συναισθήματά σου. Όσο δύσκολο και αν σου φαίνεται στην παρούσα κατάσταση, θα φέρει πραγματικά όλα αυτά που επιθυμείς. Τα συναισθήματα μας κάνουν ευτυχισμένους!

 

Πάρε την ευκαιρία για μια δωρεάν life coaching συνεδρία με την Τζιλ, για να δοκιμάσεις χωρίς καμία περαιτέρω δέσμευση πόσο αποτελεσματικό είναι το lifecoaching!

 

Τζιλ Δούκα MBA, MCC

Master Certified Business and Leadership Coach by International Coaching Federation

Διαπιστευμένη life coach στο 4% των coaches παγκοσμίως από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Coaching Βραβευμένη συγγραφέας παγκόσμιου bestseller Αγάπη Τώρα, Ευ Ζην Τώρα, Ξαφνικά Τώρα, Ομιλήτρια διεθνούς φήμης, διευθύντρια σπουδών www.globalacademyofcoaching.com.

[email protected]

Η Τζιλ Δούκα είναι Business & leadership coach, διαπιστευμένη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Coaching ως Master Certified Coach (ΜCC) και ανήκει στο 4% των coaches παγκοσμίως. Είναι η μόνη Ελληνίδα επίσημο μέλος του Forbes Coaches Council, διακεκριμένη mentor coach και βραβευμένη business mentor από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Τα τρία βιβλία της “Αγάπη Τώρα”, “Ευ Ζην Τώρα” και “Ξαφνικά Τώρα” αγκαλιάστηκαν από το αναγνωστικό κοινό και έγιναν γρήγορα παγκόσμια Βest sellers. Είναι ομιλήτρια διεθνούς φήμης και διευθύντρια σπουδών στο www.globalacademyofcoaching.com