Home / Men  / Τεχνολογία και ρετρό αισθητική στα νέα TRC Blaze της Puma

Τεχνολογία και ρετρό αισθητική στα νέα TRC Blaze της Puma

TRC Blaze
Η Puma, με τα νέα TRC Blaze The Triangle, συνδυάζει άψογα ρετρό αισθητική και προηγμένη τεχνολογία, προσαρμόζοντας απόλυτα το νέο sneaker στη μόδα του σήμερα.

 

Το 1990 η Puma βρέθηκε στο προσκήνιο με τη σειρά Trinomic, εισάγοντας την πιο προηγμένη τεχνολογία απορρόφησης κραδασμών. Η σειρά αυτή έφερε μία εντελώς νέα οπτική στην τεχνολογία των sneakers, αξιοποιώντας τρία θεμελιώδη στοιχεία: την απορρόφηση κραδασμών, τη σταθερότητα και την ευελιξία. Τα Blaze of Glory έκαναν την εμφάνισή τους το 2006. Ξεχώρισαν για τη βελούδινη υφή τους, εφαρμόζοντας παράλληλα την τεχνολογία της Trinomic.

 

TRC Blaze

 

Σήμερα, τα TRC Blaze έρχονται για να δημιουργήσουν ένα νέο και παράλληλα καινοτόμο στυλ. Η Puma διατηρεί την άνετη κατασκευή τους, αλλά προσθέτει νέα χαρακτηριστικά στη φρέσκια έκδοση του sneaker. Ένα από αυτά είναι και η απίστευτα ελαφριά και άνετη διπλή σόλα και η νέα, βελτιωμένη εσωτερική εφαρμογή του παπουτσιού. Η άνεση που προσφέρουν, σε συνδυασμό με τον φουτουριστικό σχεδιασμό τους, κάνουν τα νέα αθλητικά παπούτσια της Puma το must sneaker του 2022.

 

 

Τα TRC Blaze The Triangle κυκλοφορούν σε τρεις μοναδικούς συνδυασμούς χρωμάτων. Μαύρο, μπλε και γαλάζιο – λευκό, γαλάζιο και μωβ – λευκό, λιλά, απαλό ροζ και απαλό χακί.

 

 

Τα TRC Blaze The Triangle είναι διαθέσιμα στην επίσημη ιστοσελίδα της Puma, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα. 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada