Home / Good Life  / Τελικά τι συμβαίνει με το Avatar;

Τελικά τι συμβαίνει με το Avatar;

Τι θα γίνει με τα sequel της διάσημης ταινίας;

Πρόκειται για μία από τις πιο επιτυχημένες -εισπρακτικά και καλλιτεχνικά- ταινίες, όλων των εποχών, με αστρονομικά νούμερα στα box offfices και μία σειρά από βραβεία Oscars, να την “συντροφεύουν”!

 

 

Όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο μετά από μια τέτοια επιτυχία, τα sequels του Avatar δρομολογούνται ήδη και αναμένονται με λαχτάρα από τους φαν της ταινίας!

 

Το μόνο, που μένει να πλανάται ακόμη είναι το πόσα sequels θα δούμε ακριβώς και πότε; Ήδη το “μπέρδεμα” ξεκίνησε από την ημερομηνία κυκλοφορίας του Avatar 2! Ενώ η αρχική ημερομηνία ήταν τον προσεχή Δεκέμβριο, έγινε αναβολή της ημερομηνίας, γιατί ο σκηνοθέτης, James Cameron, δεν ήθελε να συμπέσει η προβολή την ίδια περίοδο με το Star Wars, που βγαίνει στις αίθουσες στις 14 Δεκεμβρίου του 2017!

 

 

Έτσι η πολυαναμενόμενη ημερομηνία μετατοπίστηκε για τρία ολόκληρα χρόνια και πλέον πρόκειται να βγει στις αίθουσες στις 18 Δεκεμβρίου του 2020, ενώ περιμένουμε το Avatar 3 στις 17 Δεκεμβρίου του 2021!

 

Τώρα τι θα γίνει με τα Avatar 4 και 5; Βρίσκονται ήδη σε διαδικασία “σχεδιασμού”, αλλά ο James Cameron, παρά την τεράστια επιτυχία, που σημείωσε με το Avatar 1, δεν έχει πάρει το “ελεύθερο” από την 20th Century Fox, για να προχωρήσει, πριν η εταιρία παραγωγής δει την επιτυχία των sequel 2 και 3!

 

To μόνο, που μπορούμε να πούμε -προς το παρόν- με σιγουριά, είναι, ότι και τα sequel της διάσημης ταινίας θα βασιστούν εξ ολοκλήρου σε τεχνικές 3D-σε ακόμη πιο εντυπωσιακό βαθμό από την πρώτη ταινία-ενώ ο Cameron έχει σκοπό να μας εισάγει σε ένα υποθαλάσσιο κόσμο, για να κρατήσει τους θεατές του σε ενδιαφέρον!

 

Σε αναμονή λοιπόν…

 

[email protected]

Journalist, blogger, dreamer... Believe you can. And you're halfway there!