Home / Good Life  / Τελευταίος κύκλος για το The Big Bang Theory!

Τελευταίος κύκλος για το The Big Bang Theory!

Ολοκληρώνεται μετά από 12 σεζόν η παγκοσμίως διάσημη σειρά!

 

 

Μετά από ένα διάστημα με φήμες και υποθέσεις για το τι μέλλει γενέσθαι με τη συνέχεια της σούπερ επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς The Big Bang Theory και ενώ είχαμε μείνει με την εντύπωση, ότι θα συνεχιστεί για μερικές ακόμη σεζόν, τα επίσημα νέα ανακοινώθηκαν και μας διέψευσαν κατηγορηματικά.

 

 

Το τηλεοπτικό δίκτυο CBS ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες, πως ο 12ος κύκλος της απολαυστικής σειράς, που λατρεύτηκε παγκοσμίως, θα είναι και ο τελευταίος.

 

 

Η πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν θα γίνει για το κοινό της Αμερικής τη Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου, ενώ η επίσημη ανακοίνωση του δικτύου και των παραγωγών έγραφε τα εξής:

 

 

“Θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες στους θαυμαστές μας για την υποστήριξή τους στο The Big Bang Theory κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 κύκλων. Εμείς, μαζί με το cast, τους σεναριογράφους και όλο το προσωπικό είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι για την επιτυχία της σειράς και σκοπεύουμε να κυκλοφορήσουμε έναν τελευταίο κύκλο και ένα τέλος της σειράς, που θα φέρει το Big Bang σε ένα επικό φινάλε”!

 

 

Ανυπομονούμε!

[email protected]

Journalist, blogger, dreamer... Believe you can. And you're halfway there!