Home / Lifestyle  / Celebrities  / Τα tie dye μπλουζάκια της Bella Hadid για την πανδημία

Τα tie dye μπλουζάκια της Bella Hadid για την πανδημία

Τα tie dye μπλουζάκια της Bella Hadid για την πανδημία
Η Bella Hadid έφτιαξε tie dye μπλούζες, τις πουλά και δίνει τα έσοδα στην μάχη κατά της πανδημίας. 

Η Bella Hadid διοχέτευσε όλη της τη δημιουργικότητα στη μάχη κατά του κορονοϊού, καθώς από πέρσι, όταν και ξεκίνησε η υγειονομική κρίση, άρχισε να βάφει στον κήπο του σπιτιού της μπλούζες, τις οποίες όπως εξομολογήθηκε στον Instagram λογαριασμό της διαθέτει προς πώληση για ιερό σκοπό, για τους ανθρώπους που έχουν πληγεί από την οικονομική καταστροφή που έχει επιφέρει η πανδημία.  

 

Τα tie dye μπλουζάκια της Bella Hadid για την πανδημία

 

Όταν ξεκίνησε η πανδημία πριν από 8 μήνες, το συναίσθημα του πανικού και της στεναχώριας κυριάρχησε στον πλανήτη…Άρχισα κάθε πρωί να κάθομαι και να σκέφτομαι πώς θα μπορούσα να φέρω ευτυχία και γεμάτα στομάχια σε όσους παλεύουν. Δυστυχώς, έχω να πω πως δεν είμαι τόσο δυνατή, αλλά ήξερα πως έπρεπε να αφιερώσω την ενέργειά μου κάπου που θα βοηθούσε.  Η σκέψη του πόσο τυχερή ήμουν που είμαι υγιής, ασφαλής, χορτάτη και γεμάτη αγάπη ενώ άλλες οικογένειες και παιδιά νιώθουν ακριβώς το αντίθετο με έκανε να το σκέφτομαι συνέχεια κάθε μέρα, από τη στιγμή που ξύπναγα μέχρι το λεπτό που πήγαινα για ύπνο.

 

Το δημοφιλές μοντέλο συνέχισε γράφοντας:

“Ήμουν καταρακωμένη όταν σκεφτόμουν τα παιδιά που δεν τρώνε φαγητό στο σχολείο ή τους γονείς που δεν μπορούν να έχουν τα απαραίτητα για τις οικογένειές τους, με τον τρόπο που θα ήθελαν και αξίζουν. Με αυτούς στο μυαλό μου, αποφάσισα να κάθομαι κάθε μέρα για μερικούς μήνες και να βάψω μόνη μου με tie dye αυτά τα t-shirts, μόνο για εσάς, με την ελπίδα πως θα μπορέσω να τα πουλήσω για το @feedingamerica…Το 100% των εσόδων θα πάνε στο Feeding America και λυπάμαι που δεν είναι περισσότερα. Θα το επαναλάβουμε σύντομα. Σας αγαπώ”.

 

Ιδού τα tie dye μπλουζάκια της Bella Hadid προς πώληση. 

 

Τα tie dye μπλουζάκια της Bella Hadid για την πανδημίαΤα tie dye μπλουζάκια της Bella Hadid για την πανδημία

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!