Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Τα summer sports που θα σε κρατήσουν σε φόρμα

Τα summer sports που θα σε κρατήσουν σε φόρμα

Τα summer sports που θα σε κρατήσουν σε φόρμα
Τα summer sports που θα διατηρήσουν τη γραμμή σου και θα σε διασκεδάσουν!

Ποια είναι τα summer sports που πρέπει να δοκιμάσεις φέτος το καλοκαίρι; Τα παρακάτω συνδυάζουν διασκέδαση, δράση και χάσιμο πολλών θερμίδων και σε βοηθούν να αποκτήσεις νέες καλοκαιρινές εμπειρίες διατηρώντας ή βελτιώνοντας την ίδια στιγμή τη γραμμή σου.

 

Τα summer sports που θα σε κρατήσουν σε φόρμα

Ποια είναι τα είδη άσκησης που θα διατηρήσουν τη γραμμή σου και θα σε διασκεδάσουν παράλληλα;

 

 

Κολύμπι, το απελευθερωτικό.

Είναι πρώτο στη λίστα γιατί είναι η καλύτερη γυμναστική για το καλοκαίρι. Η κολύμβηση δεν σε κρατάει μόνο fit αλλά βοηθά στην αντιμετώπιση κάποιων παθήσεων και στην πρόληψή τους. Σου φτιάχνει τη διάθεση και σε βοηθά να καις πολλές θερμίδες χωρίς να το καταλαβαίνεις.

 

Surf, το περιπετειώδες. 

Αν η περιπέτεια είναι η επιδίωξή σου τότε το συγκεκριμένο άθλημα θα σε δικαιώσει. Επέλεξε το surf ή το kitesurf για να διασκεδάσεις, να νιώσεις την αδρεναλίνη να ανεβαίνει και να κάψεις πολλές θερμίδες. Μπορείς να κάψεις μάλιστα παραπάνω από 200 θερμίδες την ώρα. Μια χαρά!

 
Beach volley, το διασκεδαστικό.

Το beach volley είναι διασκεδαστικό, παρείστικο και ευεργετικό για τη σιλουέτα σου. Μπορείς να κάψεις μέχρι και 500 θερμίδες την ώρα, απολαμβάνοντας ένα διασκεδαστικό παιχνίδι στην άμμο. Το beach volley είναι μια πολύ  καλή καρδιαγγειακή άσκηση που βοηθά στη βελτίωση του συντονισμού χεριών-ματιών, βελτιώνει τον μυϊκό τόνο και μεταξύ άλλων ενισχύει τη δύναμη, την ταχύτητα και την ισορροπία.

 

Καταδύσεις, οι συναρπαστικές.

Με τις καταδύσεις θα εξερευνήσεις τη θάλασσα και θα κάψεις πάνω από 200 θερμίδες Πρόκειται για ένα από τα πιο συναρπαστικά σπορ του καλοκαιριού. Δοκίμασέ το!

 

 

 

Φυσικά, αν θέλεις να δεις αποτελέσματα στο σώμα σου πρόσεξε λιγάκι και τη διατροφή σου. Καλή επιτυχία και καλό καλοκαίρι!

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!