Home / Fashion  / Τα sneakers που θα υποκύψουμε αυτή τη σεζόν

Τα sneakers που θα υποκύψουμε αυτή τη σεζόν

sneakers

Βασικό παπούτσι κάθε σεζόν τα λατρεμένα από κάθε fashion addict, και μη, τα sneakers.

 

Πώς θα πετύχεις ένα super cool outfit; Ποιο είναι το παπούτσι που θα έχει πάντα μία διαχρονική θέση στην ντουλάπα σου; Τα sneakers φυσικά! Αυτή τη σεζόν, όπως και κάθε άλλη, επενδύουμε σε ένα φανταστικό και κλασσικό αθλητικό παπούτσι που θα συνδυαστεί σχεδόν με κάθε κομμάτι μας. Supermodels, σχεδιαστές και fashion influencers έχουν καταλάβει τη δυναμική που κρύβουν και μας τα συστήνουν ανεπιφύλακτα.

 

Εμείς σας προτείνουμε να επενδύσετε είτε σε κλασικά και γήινα χρώματα, είτε να τολμήσετε έναν πιο έντονο συνδυασμό χρωμάτων, που δε θα μείνει απαρατήρητος. Τα Nike Air Jordan sneakers είναι η αδυναμία κάθε fashion girl, μία αλάνθαστη και hot επιλογή. Από τα μεγάλα fashion brand, κάθε sneaker αυτής της σεζόν είναι ξεχωριστό και “κουβαλάει” τα signature χαρακτηριστικά του οίκου. Ξεχωρίζουμε της Off White, από τον θρύλο της μόδας Virgil Abloh. Πέρα από αυτά που ήδη γνώριζες σου έχουμε ετοιμάσει μία λίστα με καταπληκτικά κομμάτια, που αξίζουν την προσοχή σου.

 

Φέτος συνδύασε τα sneakers με flared jeans, leather κομμάτια, vests και mini φούστες!

 

Δες τα sneakers της σεζόν που σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

 

Jordan Air

Courtesy of Nike Jordan

 

Off White

Courtesy of Off White

 

Migato

Courtesy of Migato

 

Sandy.s

Courtesy of Sandy.s

 

Armani, Rodanos.

Courtesy of Armani

 

Isabel Marant, Attica.

Courtesy of Isabel Marant

 

Tommy Hilfiger

Courtesy of Tommy Hilfiger

 

Vans
sneakers

Courtesy of Vans

 

Adidas
sneakers

Courtesy of Vans

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.