Home / Cozyhome  / Τα outdoor χαλιά της Vondom αγαπούν το περιβάλλον

Τα outdoor χαλιά της Vondom αγαπούν το περιβάλλον

Outdoor χαλιά vondom
Η Vondom παρουσιάζει μια βιώσιμη νέα συλλογή με χαλιά από ανακυκλωμένο πλαστικό, που όχι μόνο αναβαθμίζει αισθητικά κάθε εξωτερικό χώρο, αλλά προστατεύει το θαλάσσιο οικοσύστημα και το περιβάλλον.

 

Ο ισπανικός οίκος Vondom συνεχίζει να καινοτομεί και να αναπτύσσει νέες τεχνικές για τη δημιουργία νέων προϊόντων αιχμής. Το πιο πρόσφατο αποτέλεσμα αυτών των προσπαθειών ζωντανεύει στη νέα,.υπέροχη συλλογή με χαλιά εξωτερικού χώρου από ανακυκλωμένο πλαστικό.

 

Αυτά τα χαλιά του Studio Vondom είναι φτιαγμένα για εξωτερικούς χώρους,.καθώς έχουν ενσωματωμένη επεξεργασία UV,.αντέχουν στο νερό και τις υψηλές θερμοκρασίες και.είναι εύκολο να καθαριστούν και να διατηρηθούν. Είναι το τέλειο διακοσμητικό συμπλήρωμα για τον κήπο ή τη βεράντα,.προσθέτοντας μια ζεστή και άνετη πινελιά, όπου κι αν τα τοποθετήσετε.

 

Outdoor rugs χαλιά

 

Χαλιά με οικολογική συνείδηση

Για άλλη μια φορά, η χρήση πλαστικών ινών που ανακτώνται από τους ωκεανούς είναι μέρος του ταξιδιού της Vondom προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Για την εν λόγω συλλογή, η εταιρεία χρησιμοποιεί περισσότερα από 130 πλαστικά μπουκάλια, για κάθε τετραγωνικό μέτρο χαλιού, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην προστασία του θαλάσσιου οικοσυστήματος και του περιβάλλοντος.

 

 

Η νέα συλλογή oudoor χαλιών της Vondom διατίθεται σε 11 μεγέθη, 4 διαφορετικά φινιρίσματα και 16 επιλογές χρωμάτων, για να επιλέξετε με ευκολία εκείνο που ικανοποιεί πλήρως τις αισθητικές απαιτήσεις σας.

 

vondom outdoor rugs range

 

Βρείτε τα προϊόντα της Vondom πανελλαδικά! Επικοινωνήστε με τη Home Creations Apostolides, επίσημο αντιπρόσωπο της Vondom στην Ελλάδα, για να μάθετε τα spots.

 

www.vondom.com

www.home-creations.gr

 

[email protected]

“I must be a mermaid, Rango. I have no fear of depths and a great fear of shallow living.” Anais Nin