Home / Beauty  / Τα must have προϊόντα για το summer νεσεσέρ σου!

Τα must have προϊόντα για το summer νεσεσέρ σου!

Τι δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ των διακοπών σου! 

Απόλαυσε ξέγνοιαστη τις διακοπές σου αφού πρώτα έχεις εφοδιαστεί με όλα τα απαραίτητα προϊόντα που χρειάζεται η επιδερμίδα σου το καλοκαίρι και δεν πρέπει να λείπουν από το summer νεσεσέρ σου. Έχουμε και λέμε λοιπόν… 

 

 

Αντηλιακό προσώπου.

Απαραίτητο για την προστασία του προσώπου από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, το αντηλιακό δεν πρέπει να λείπει επ ουδενί από το νεσεσέρ σου. Σου προτείνουμε την αντηλιακή κρέμα της Frezyderm με δείκτη προστασίας 30 που προλαμβάνει τα σημάδια της φωτογήρανσης και προστατεύει από δυσχρωμίες που δημιουργούνται από την έκθεση στον ήλιο. Το συγκεκριμένο αντηλιακό χάρη στην επαναστατική καινοτομία Second Skin Technology δημιουργεί την αίσθηση ενός αόρατου «δεύτερου δέρματος» και παράλληλα αφήνει μια βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα, προσφέρει ματ, ομοιογενή όψη και απαλύνει την όψη των ρυτίδων.

 

 

 
Καταπραϋντικό νερό για μετά τον ήλιο. 

Δροσερό και αναζωογονητικό, το καταπραϋντικό νερό είναι ιδανικό για τους καλοκαιρινούς μήνες και τις διακοπές σου. Σου προτείνουμε το Ιαματικό Νερό σε Mist της εταιρείας Uriage που περιέχει Βιταμίνη C και Ε, προστατεύει την ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου από την ηλιακή ακτινοβολία και τη ρύπανση, ενυδατώνει και χαρίζει λάμψη στο δέρμα σου!

 

 

Προστασία μαλλιών. 

Τα προϊόντα προστασίας μαλλιών θωρακίζουν τα μαλλιά σας από τον ήλιο ενώ παράλληλα τα μαλακώνουν και τα θρέφουν. Σας προτείνουμε το Suncare Hair Protection Spray της Intermed Luxurious που χάρη στη σύνθεση του με αντηλιακά φίλτρα UV και τεχνολογία που κλειδώνει το χρώμα, προφυλάσσει τα μαλλιά από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου, του θαλασσινού νερού ή του νερού της πισίνας. Ενισχυμένο με προβιταμίνη Β5, βιταμίνη Ε και κερατίνη ενδυναμώνει την τρίχα, ενώ τα έλαια χαμομηλιού και Αβησσυνίας χαρίζουν μοναδική λάμψη.

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!