Home / Men  / Grooming  / Τα look που έχει υιοθετήσει κατά καιρούς ο Mads Mikkelsen

Τα look που έχει υιοθετήσει κατά καιρούς ο Mads Mikkelsen

Τα look που έχει υιοθετήσει κατά καιρούς ο Mads Mikkelsen
Mads Mikkelsen:  Εσείς ποιο από τα look του θα δοκιμάζατε; 

Αν έπρεπε να προσωποποιηθεί η γοητεία θα είχε την μορφή του Mads Mikkelsen όποιο look κι αν υιοθετεί κάθε φορά. O εξαιρετικός ηθοποιός βρίσκεται αυτό τον καιρό στο προσκήνιο για την ερμηνεία του στην, υποψήφια για Όσκαρ, ταινία Druk (Another Round) του Thomas Vinterberg όμως πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στην καρδιά του κοινoύ που έχει αναγνωρίσει το ταλέντο του.

Ο Δανός ηθοποιός κατά καιρούς έχει πειραματιστεί με διάφορα στυλ στα μαλλιά και τα μούσια του. Εμείς συγκεντρώσαμε κάποιες από τις hair και grooming επιλογές που έχει υιοθετήσει μέχρι στιγμής και στις παρουσιάζουμε (χωρίς χρονολογική σειρά).

 

Στην ώριμη φάση του, τα ασύμμετρα μήκη και τα μούσια, τον εκφράζουν περίφημα. Άλλωστε η artistic φύση του δεν θα μπορούσε να μην του υπαγορεύει πιο “ελεύθερα” hairlooks και συνολικά ένα look που δεν τον κάνει να αισθάνεται άνετα.  

Τα look που έχει υιοθετήσει κατά καιρούς ο Mads Mikkelsen

 

Ο ηθοποιός δεν φοβάται τις μεταμορφώσεις. Παλαιότερα για τις ανάγκες ρόλου του είχε αφήσει μακριά μαλλιά, τα οποία ενίσχυσε με extensions. Μάλιστα είχε κρατήσει το μακρύ μήκος για ένα διάστημα. 

Τα look που έχει υιοθετήσει κατά καιρούς ο Mads MikkelsenΤα look που έχει υιοθετήσει κατά καιρούς ο Mads Mikkelsen

 

 

Νεότερος, με ένα cool χτένισμα. 

 

 

Το μήκος στα μαλλιά τον ενθουσιάζει και εμείς επιβραβεύουμε το clean – καλοξυρισμένο look του. Ταιριάζει εξαιρετικά και με την επίσημη περίσταση στην οποία βρίσκεται αλλά και με τα χαρακτηριστικά του. 

Τα look που έχει υιοθετήσει κατά καιρούς ο Mads Mikkelsen

 

Με haircut τύπου “καπελάκι”. Ακόμη και αυτό το κούρεμα του ταιριάζει! 

 

 

Σε ακόμη πιο ανέμελο και cool look. Γνωρίζει πως είναι γοητευτικός και επιλέγει ένα στυλ που τον κάνει να νιώθει άνετα.  

 

Ακόμη και όταν επιλέγει τα πολύ κοντά μαλλιά, δεν μπορεί να μην υποκύψει στις ασυμμετρίες. 

 

Κάποιες περιόδους επιλέγει τις αφέλειες, οι οποίες αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά του. Φαίνεται πολύ κομψός με αυτό το haircut όπως και με το ελαφρώς αξύριστο look. 

Εσύ με ποιο look προτιμάς τον Mads Mikkelsen και ποιο θα επέλεγες για σένα;

 

Ο ηθοποιός επιλέγει συχνά τα τελευταία χρόνια το συγκεκριμένο, αντισυμβατικό ατημέλητο look. 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!