Home / Men  / Τα Keith Haring X Mickey Mouse ρολόγια επιστρέφουν, χάρη στη Swatch!

Τα Keith Haring X Mickey Mouse ρολόγια επιστρέφουν, χάρη στη Swatch!

Η Swatch κυκλοφορεί τα τρία ρολόγια που σχεδίασε ο Keith Haring, με κεντρικό πρόσωπο τον Mickey Mouse.

 

Courtesy of Swatch

 

Με μεγάλο ενθουσιασμό, η γνωστή εταιρεία ρολογιών ανακοίνωσε μια κυκλοφορία-αναδρομή των vintage ρολογιών, που σχεδίασε ο σπουδαίος καλλιτέχνης Keith Haring, το 1986. Ο ταλαντούχος pop artist είχε μεγάλη αδυναμία στη Disney, και συγκεκριμένα στον Mickey Mouse, από τον οποίο και αντλούσε συνεχώς έμπνευση.

 

Courtesy of Swatch

 

Αν είστε λάτρης του πιο minimal στυλ, τότε μπορείτε να επιλέξετε το ρολόι σε μαύρο χρώμα, με κεντρικό πρόσωπο τον Mickey και κίτρινες λεπτομέρειες στα λουράκια. Αν όμως επιθυμείτε κάτι πιο ιδιαίτερο, τότε το ρολόι σε φωτεινό κόκκινο και το ρολόι σε μπλε, με το signature σχέδιο του Keith, θα αποτελέσουν την καλύτερη επιλογή. Επενδύστε σε ένα αναγκαίο και all time classic αξεσουάρ, επιλέγοντας ένα ρολόι από την καινούργια σειρά της Swatch. Διασκεδαστικά, ξεχωριστά και με ιδιαίτερη καλλιτεχνική αξία, υπόσχονται να γίνουν η αγαπημένη σας συντροφιά με κάθε σας εμφάνιση.

 

Courtesy of Swatch

 

Ανακαλύψτε την εντυπωσιακή συλλογή εδώ.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.