Home / Good Life  / Τα Insta accounts αφιερωμένα στους foodies

Τα Insta accounts αφιερωμένα στους foodies

Τα Insta accounts αφιερωμένα στους foodies
Οι Insta λογαριασμοί αφιερωμένοι στους foodies.

Foodies Alert: Αν θέλετε να ανακαλύψετε νέες γεύσεις, να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο και να χορτάσετε εικόνες φαγητού τότε οι παρακάτω λογαριασμοί στο Insta θα σας αποζημιώσουν. Εξερευνήστε τους…

 

Τα Insta accounts αφιερωμένα στους foodies

Insta foodies Alert: Άραγε μπορείτε να αντισταθείτε στους παρακάτω λογαριασμούς;

 

 

 

@dollyandoatmeal

Η Lindsey Silverman Loven δηλώνει μια Νεοϋορκέζα που ζει στο LA και φυσικά λατρεύει τις γεύσεις. Στο Instagram της θα δείτε νόστιμες συνταγές χωρίς γλουτένη και γαλακτοκομικά προϊόντα, ενώ στο site της θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα υλικά και την εκτέλεσή τους. Η Lindsey εκτός από τη μαγειρική αγαπά την φωτογραφία και φροντίζει ώστε το οπτικό αποτέλεσμα να είναι σύγχρονο και ελκυστικό.

 

 

 

@skyemcalpine.

H Skye McAlpine έχει μία ιδιαίτερη σχέση με το φαγητό. Έχει γράψει μέχρι σήμερα δύο βιβλία μαγειρικής και έχει δημιουργήσει έναν υπέροχο λογαριασμό στο Instagram που αναδεικνύουν με αισθητική τις γαστρονομικές της περιπέτειες. Γράφει στην στήλη γεύσης στην Sunday Times Food και είναι συνεχώς στην αναζήτηση νέων συνταγών και γεύσεων. Κάντε μία περιήγηση στον λογαριασμό της και θα καταλάβετε.

 

 

@ladyandpups.

H Lee Mandy γεννήθηκε στην Taiwan, μεγάλωσε στο Vancouver και έζησε στην Νέα Υόρκη. Κάποια στιγμή έπρεπε να μετακομίσει στο Πεκίνο. Με αφορμή την μετακίνησή της και με μαγειρική της παρακαταθήκη τις μοναδικές γεύσεις από όλα αυτά τα μέρη που έζησε, η ιδιαίτερη για την αισθητική της Lee, δημιούργησε το 2012 το Insta account ladyandpups. Γλυκές κι αλμυρές γεύσεις παρελαύνουν στον λογαριασμό που θα δικαιώσει και τους πιο “ζόρικους” foodies.

 

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!