Home / Men  / Τα gadgets που λατρέψαμε αυτή την εβδομάδα

Τα gadgets που λατρέψαμε αυτή την εβδομάδα

Τα gadgets που λατρέψαμε αυτή την εβδομάδα
Τα must-have gadgets αυτής της εβδομάδας 

Οι tech συσκευές και τα gadgets που λατρέψαμε αυτή την εβδομάδα και αποτελούν must-have items για τη συλλογή σας. Θα σας διευκολύνουν, θα σας διασκεδάσουν και θα κάνουν να θαυμάσετε τις τεχνολογικές εξελίξεις. 

 

Pure Move T4 radio

To ψηφιακό ραδιόφωνο είναι σούπερ για όποιον θέλει να ακούει ανά πάσα στιγμή τη μουσική του. Μικρό σε μέγεθος και με bluetooth, είναι πρακτικό και ιδανικό για όσους ταξιδεύουν και θέλουν να έχουν παρέα την μουσική. 

Τα gadgets που λατρέψαμε αυτή την εβδομάδα

 

 

Bluetooth printer

Ο φορητός bluetooth εκτυπωτής, σας δίνει τη δυνατότητα να εκτυπώσετε με ευκολία, υψηλής ποιότητας φωτογραφίες για να αποτυπώσετε τις αγαπημένες σας στιγμές για να τις έχετε πάντα. 

 

Τα gadgets που λατρέψαμε αυτή την εβδομάδα

 

Cooler for camping 

Αν αγαπάτε το κάμπινγκ ή και το πικ νικ, τότε σίγουρα θα ξέρετε πως ένα ψυγειάκι είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο για τις διακοπές σας. Το συγκεκριμένο διαθέτει ενσωματωμένο μπλέντερ με επαναφορτιζόμενη μπαταρία, ηχείο bluetooth, φορτιστή USB, φωτιστικό καπάκι LED και ανοιχτήρι μπουκαλιών. Σούπερ!

Τα gadgets που λατρέψαμε αυτή την εβδομάδα

 

Unique charging station

Ο Άγγλος designer Tom Dixon σε συνεργασία με το καινοτόμο brand Native Union δημιούργησαν ένα ασύρματο charging station, που ξεχωρίζει φυσικά για τον σχεδιασμό αλλά και τις δυνατότητές του. Δεν χρησιμεύει μόνο ως φορτιστής, αλλά και ως αντικείμενο στο οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε διάφορα items, όπως τα κλειδιά σας. 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!