Home / Men  / Τα gadgets που θα σε ενθουσιάσουν

Τα gadgets που θα σε ενθουσιάσουν

Τα gadgets που θα σε ενθουσιάσουν
Αυτά τα gadgets θα σε ξετρελάνουν.

Συγκεντρώσαμε τα gadgets που θα σου αρέσουν πάρα πολύ. Η τεχνολογία έρχεται για να κάνε την ημέρα σου λίγο καλύτερη και να σου προσφέρει έξυπνες λύσεις μέσα από tech items.

 

 

Το τηλεσκόπιό σου. 

Το τηλεσκόπιο BRESSER Solarix 114/500 είναι ιδανικό για σένα που θέλεις να παρατηρήσεις τον ουρανό, να θαυμάσεις μία έναστρη νύχτα, να κοιτάξεις τον ήλιο. Πράγματι, το τηλεσκόπιο είναι εξοπλισμένο με ηλιακό φίλτρο που καθιστά δυνατό κάτι τέτοιο. Η αστροπαρατήρηση θα γίνει το αγαπημένο σου χόμπι από εδώ και πέρα και θα την ευχαριστηθείς με την ψυχή σου! Μάλιστα το τηλεσκόπιο έρχεται πλήρως 

 

 

Τα gadgets που θα σε ενθουσιάσουν

Courtesy of Bresser

 

 

Τα νέα σου cool ακουστικά.

Είναι άνετα στην εφαρμογή, έχουν ωραίο design και καλή μπαταρία ( με μία φόρτιση έχεις 4 ώρες μουσικής) και σου υπόσχονται πως θα ακούς τη μουσική σου ανενόχλητος. Τα True Wireless Earphones 2S της Xiaomi, χάρη στο Bluetooth 5.0, προσφέρουν σταθερή ασύρματη σύνδεση, υψηλές ταχύτητες μετάδοσης και μεγαλύτερη συμβατότητα με τις συσκευές σου, προσφέροντας ήχο υψηλής ποιότητας για μουσικές περιπέτειες καθώς και για καλύτερες κλήσεις.

 

Τα gadgets που θα σε ενθουσιάσουν

Courtesy of Xiaomi

 
H έξυπνη λάμπα σου.

Το Mi Bedside Lamp 2 είναι μία elegant λάμπα για το κομοδίνο σου που χρησιμοποιεί LED chips υψηλής ποιότητας, και αναδεικνύει άριστα το φως στα χρώματα που επιλέγεις κάθε φορά. Μήπως είναι το έξυπνο πορτατίφ που έψαχνες; Έχει φυσικά WiFi και ρυθμιζόμενη ένταση, ενώ παρέχει ένα νέο σύστημα ελέγχου αφής υψηλής τεχνολογίας.

 

Τα gadgets που θα σε ενθουσιάσουν

Courtesy of Xiaomi

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!