Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Τα Fitness Trends που θα δώσουν κίνητρο για μία δυναμική χρονιά!

Τα Fitness Trends που θα δώσουν κίνητρο για μία δυναμική χρονιά!

Fitness Trends
Αν η ισορροπημένη διατροφή και η άσκηση είναι στη λίστα των New Year’s Resolutions σου, τότε τα Fitness Trends που θα κυριαρχήσουν το 2023 θα σου δώσουν το κίνητρο που χρειάζεσαι, για ένα δυναμικό ξεκίνημα.

 

Δες, παρακάτω, ποιοι τύποι ασκήσεων θα βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των Fitness Trends του 2023!

 

Προπονήσεις με τη βοήθεια της τεχνολογίας

Οι προπονήσεις που βασίζονται στη βοήθεια της τεχνολογίας βρίσκονται εδώ και καιρό στο προσκήνιο. Η συνεχής τεχνολογική εξέλιξη εφευρίσκει ολοένα και περισσότερες καινοτομίες στον χώρο της άσκησης και της γυμναστικής. Ειδικά παιχνίδια και εφαρμογές θα σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις μία εξατομικευμένη ρουτίνα άσκησης, προσφέροντας, παράλληλα, διασκέδαση. Μάλιστα, έχει ήδη ξεκινήσει δυναμικά η κυκλοφορία παιχνιδιών γυμναστικής Virtual Reality, τα οποία έρχονται να επεκτείνουν τις επιλογές άσκησης!

 

 
Άσκηση στη φύση

Ένα από τα μεγαλύτερα Fitness Trends του 2023 θα είναι σίγουρα η επιστροφή στη φύση! Το τρέξιμο, η κολύμβηση, τα αθλήματα στη φύση, ακόμα και το περπάτημα θα σου προσφέρουν μία ολοκληρωμένη εμπειρία υπαίθριας προπόνησης, η οποία θα συνδυάσει ηρεμία και ευεξία.

 

Fitness Trends

 

Σύντομα μαθήματα υψηλής έντασης

Τα προγράμματα γυμναστηρίου που πραγματοποιούνται σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά απαιτούν υψηλή ένταση, προβλέπεται να βρεθούν αρκετά υψηλά στη λίστα με τα Fitness Trends του 2023. Αυτά περιλαμβάνουν μαθήματα, όπως Cross Fit και TRX, με πολλαπλές ασκήσεις που απαιτούν μεγάλη ένταση, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

 

 
Χαλαρό περπάτημα

Το χαλαρό περπάτημα θα κυριαρχήσει στη λίστα των Fitness Trends του 2023, εξαιτίας, κυρίως, της τάσης του 12-3-30, μία μορφή άσκησης που έγινε viral το 2022. Το χαλαρό περπάτημα στο γυμναστήριο είναι ιδανικό για να βελτιώσεις ομαλά τη φυσική σου κατάσταση,.δίνοντας έμφαση στη δύναμη του κάτω μέρους του σώματός σου.

 

 Fitness Trends  

 

Exercise Snacking

Αυτό το Fitness Trend βασίζεται στην ενσωμάτωση ενός υγιεινού τρόπου ζωής, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Τα μικρά διαλείμματα για άσκηση (ακόμα και για διάστημα 1 λεπτού), μέσα στη διάρκεια της ημέρας,.μπορούν να αλλάξουν τη νοοτροπία σου σχετικά με την άσκηση και να παράγουν ενδορφίνες (γνωστές και ως ορμόνες της ευτυχίας) πολλαπλές φορές την ημέρα.

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada