Home / Men  / Τα Dyson Zone δίνουν απάντηση στην ατμοσφαιρική ρύπανση

Τα Dyson Zone δίνουν απάντηση στην ατμοσφαιρική ρύπανση

Dyson Zone
Η Dyson δίνει τη δική της καινοτόμα λύση στο πρόβλημα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, με τα νέα της ακουστικά Dyson Zone.

 

Πώς μπορεί ένα ζευγάρι ακουστικών να μας βοηθήσει να καταπολεμήσουμε τα προβλήματα που δημιουργεί η ατμοσφαιρική ρύπανση στον οργανισμό μας; Η Dyson έρχεται να δώσει την απάντηση με τα νέα της ακουστικά, Dyson Zone!

 

 Dyson Zone

 

Η Dyson είναι γνωστή για τις καινοτόμες τεχνολογίες που εφαρμόζει στις οικιακές συσκευές της. Επιδιώκοντας να επεκτείνει αυτήν την καινοτομία, εισέρχεται στον κόσμο της τεχνολογίας του ήχου. Τα νέα Dyson Zone είναι κατασκευασμένα όχι μόνο για να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία ήχου στους χρήστες,.αλλά και για να δώσουν τη λύση στα προβλήματα που δημιουργεί η ατμοσφαιρική ρύπανση στον ανθρώπινο οργανισμό.

 

 

Μετά από 5 χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, τα Dyson Zone κατάφεραν να συνδυάσουν αυτούς τους δύο στόχους που έθεσε το brand. Τα νέα ακουστικά διαθέτουν ένα προηγμένο σύστημα ακύρωσης θορύβου έως και 38 db,.παρέχουν έως και 50 ώρες ασύρματης χρήσης και πιστό ήχο πλήρους φάσματος. Έτσι, εξασφαλίζουν την πιστότητα ήχου κάθε λέξης ή νότας. Τα χαρακτηριστικά ήχου, που προσφέρουν τα νέα ακουστικά, δημιουργούν ένα πολυχρηστικό εργαλείο, για κάθε λάτρη -και μη- της μουσικής.

 

 

Παράλληλα, τα ακουστικά καθαρισμού αέρα Dyson Zone βασίζονται στην 30ετή τεχνογνωσία της Dyson στις τεχνολογίες ροής αέρα,.φιλτραρίσματος και κινητήρων. Οι συμπιεστές, που βρίσκονται σε κάθε ακουστικό, αντλούν αέρα μέσω των φίλτρων διπλής στρώσης και εκπέμπουν δύο ρεύματα καθαρού αέρα, στη μύτη και στο στόμα του χρήστη,.διοχετεύοντάς τον μέσω της αποσπώμενης προσωπίδας, χωρίς επαφή.

 

 Dyson Zone

 

Τα πρωτοποριακά ακουστικά πρόκειται να κυκλοφορήσουν τον Μάρτιο στις Η.Π.Α.και, έπειτα, θα ακολουθήσει μία ευρύτερη κυκλοφορία online, στον ιστότοπο της Dyson.

 

www.dyson.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada