Home / Men  / Τα cool gadgets της εβδομάδας

Τα cool gadgets της εβδομάδας

Τα cool gadgets της εβδομάδας
5 gadgets που λατρέψαμε αυτή την εβδομάδα

Gadgets και άλλα items που μας έκαναν εντύπωση αυτή την εβδομάδα.

 
Anker USB Type-C Wall Adapter

Ο μικρότερος και ελαφρύτερος φορτιστής τοίχου 30W, με τεχνολογία ταχείας φόρτισης Power Delivery. Χρησιμοποιώντας την επαναστατική τεχνολογία GaN, μπορεί να χωρέσει την υψηλότερη τεχνολογία φόρτισης, στο μικρότερο δυνατό μέγεθος.

Τα cool gadgets της εβδομάδας

 

Peak Design Tech Pouch

Ένα stylisj must-have αξεσουάρ για όσους ταξιδεύουν συχνά και θέλουν με στυλ να έχουν πάντα μαζί τους τα αγαπημένα τους πράγματα. Η τσάντα διαθέτει πολύ χώρο και θήκες για όλα τα απαραίτητα gadgets των αποδράσεών σας. 

 

Anki Vector Robot Sidekick

Ένα σούπερ gadget με δυνατότητες που θα σας διασκεδάσουν και θα σας κρατήσουν την πιο ενδιαφέρουσα συντροφιά. Το ρομποτάκι σας απαντά, παίζει μαζί σας παιχνίδια και αλληλεπιδρά όταν το αγγίζετε. 

 

 

GoPro HERO7 Black Action Camera

Η GoPro HERO7 Black, είναι η πιο προηγμένη action camera που κατασκεύασε ποτέ η GoPro. Μια νέα έξυπνη λειτουργία φωτογράφισης, παράγει τις καλύτερες και πιο ζωηρές φωτογραφίες, αυτόματα. Χάρη στο live streaming και την εφαρμογή GoPro App, μπορείτε να κοινοποιείτε όλα τα υπέροχα πλάνα σας τη στιγμή που τα ζείτε. Η HERO7 Black ανεβάζει τις επιδόσεις της GoPro – καθώς και τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας – σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

 

Logitech MX Vertical

Το απίστευτα γοητευτικό και εργονομικό του design, το κάνει μονομιάς να ξεχωρίζει. Ο λόγος για το ασύρματο ποντίκι Logitech MX Vertical που κάνει πιο ξεκούραστη και εύκολη τη δουλειά σας και την περιήγησή σας στο διαδίκτυο. 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!