Home / Men  / Τα 5 απαραίτητα items για έναν gamer

Τα 5 απαραίτητα items για έναν gamer

Τα 5 απαραίτητα items για έναν gamer
Τι χρειάζεται ένας gamer; 4+1 items που θα απογειώσουν το παιχνίδι σου!

Τι χρειάζεται ένας gamer για να απολαύσει το παιχνίδι του και να ζήσει την υπέρτατη εμπειρία που του χαρίζει ο φανταστικός κόσμος των games; Κάναμε μία λίστα με 4+1 items που θα απογειώσουν το παιχνίδι σου! Ο gaming μαραθώνιος ξεκινά και εμείς σου ετοιμάσαμε τα απαραίτητα εφόδια. Έτοιμος;

 
Τα 5 απαραίτητα items για έναν gamer

4+1 items για να βιώσεις την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού.

 

 

To Keypad για ένα έχεις απόλυτο έλεγχο.

Έχει 32 προγραμματιζόμενα πλήκτρα χαρίζοντάς σου τον πλήρη έλεγχο, είναι εξοπλισμένο με οπτικούς αναλογικούς διακόπτες της Razer και είναι ιδανικό για τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Το Razer Tartarus Pro είναι αδιαμφισβήτητα must – have για κάθε gamer.

 

 

Courtesy of Razer

 

 

Το εργονομικό ποντίκι.

Επιτρέπει τη γρήγορη και ακριβή κίνηση του ποντικιού, προσφέροντας μεγαλύτερο έλεγχο για καλύτερες επιδόσεις. Το ποντίκι αυτό έχει 5 πλήρως προγραμματιζόμενα Hyperesponse πλήκτρα, είναι φουλ εργονομικό, προσφέρει άνεση και παρόλο που δε αποτελεί νέα κυκλοφορία, είναι ό,τι χρειάζεσαι για το best gaming experience ever.

 

Τα 5 απαραίτητα items για έναν gamer

Courtesy of Razer

 
Νέο gaming level.

Ένας κόσμος διασκέδασης μόλις ανοίγεται μπροστά σου. Το VR σετ Oculus Quest 2 αλλάζει τον τρόπο που παίζεις παιχνίδι, ανεβάζοντας το gaming level και δημιουργώντας νέες εμπειρίες που απλά θα σε συναρπάσουν.

 

Courtesy of Oculus

 

Το upgrade που χρειάζεσαι.

Αγαπάς τα games με αγώνες ταχύτητας; Η τιμονιέρα G29 Driving Force της Logitech, για υπολογιστή και Playstation, αναβαθμίζει την εμπειρία των παιχνιδιών. Πλέον απολαμβάνεις το gaming experience στο υψηλότερο επίπεδο που μπορεί να φτάσει με πραγματικό τιμόνι, σύστημα ανάδρασης με δύο μοτέρ, πλήρη περιστροφή 900 μοιρών, πεντάλ με δυνατότητα προσαρμογής και άλλες σούπερ δυνατότητες.

 

 

Courtesy of Logitech

 

 

Αυτό το gaming twist.

Το παιχνίδι σου λαμβάνει μία πραγματική διάσταση με το συγκεκριμένο Shifter που αφενός είναι οικονομικό και αφετέρου σού χαρίζει την ρεαλιστική αίσθηση που προσδοκάς για την ultimate εμπειρία προσομοίωσης αγώνων. Αισθάνεσαι ήδη ενθουσιασμένος;

 

 

Τα 5 απαραίτητα items για έναν gamer

Courtesy of Thrustmaster

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!