Home / Men  / Τα 3 “όπλα” του στυλ για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις!

Τα 3 “όπλα” του στυλ για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις!

Είναι 3 και απογειώνουν το στυλ σας στο λεπτό!

 

Αύγουστος, όπως λέμε ο επίσημος μήνας των γάμων και των εκδηλώσεων!

 

Μπορεί το καλοκαίρι η διάθεση και το ντύσιμό μας να είναι χαλαρό, δε χρειάζεται όμως να είναι και “πρόχειρο“! Άλλωστε, είναι σίγουρο πως και αυτο το καλοκαίρι θα υπάρξουν πολλές αφορμές, που θα πρέπει να ντυθείτε καλά. 

 

Αν θέλετε, όμως, να “απογειώσετε” τις εμφανίσεις σας, αυτό θα γίνει μόνο με τα κατάλληλα αξεσουάρ!

Και συγκεκριμένα με αυτά τα 3:

 

Το παπούτσι! 

Το νούμερο 1 αξεσουάρ για έναν άντρα είναι το παπούτσι. Το σωστό παπούτσι κάνει τη διαφορά, ενώ το λάθος φέρνει συχνά την καταστροφή! Για φέτος το καλοκαίρι μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στην σταθερή αξία των loafers ή να κερδίσετε τις εντυπώσεις με ένα ασπρόμαυρο μοκασίνι! The choice is yours!

 

       

 

Οι κάλτσες!

 

Οι χρωματιστές και τσαχπίνικες κάλτσες είναι αυτές, που κάνουν τη διαφορά και χαρίζουν “ανάλφρη” και μοντέρνα αίσθηση στο ντύσιμό σας! Η τάση βέβαια φέτος ξεφεύγει από τα trends των τελευταίων ετών με τα έντονα patterns και χρώματα και επιτάσσει παστέλ και “ήσυχες” αποχρώσεις! Διαλέξτε μία από την τεράστια γκάμα, που κυκλοφορεί στην αγορά και εντυπωσιάστε!

 

 

Τα μαντηλάκια τσέπης! 

 

Ένα αξεσουάρ με καμία χρηστικότητα, αλλά τεράστια “συνεισφορά” στην άνοδο του στυλ σας! Επιλέξτε ένα λινό μαντηλάκι τσέπης σε παστέλ απόχρωση και δείτε το κοστούμι σας…με άλλο ματι!

 

 

[email protected]

Journalist, blogger, dreamer... Believe you can. And you're halfway there!