Home / Men  / Τα 3 πιο cool fashion items για το 2018!

Τα 3 πιο cool fashion items για το 2018!

Δες τι πρέπει να αγοράσεις και τι να ψάξεις στην ντουλάπα σου:

 

Τρία είναι τα κομμάτια, που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις τη σεζόν 2017-18 και για αυτό ενημερώσου και τρέχα να τα αποκτήσεις!

 

Και εδώ είναι το πιο ωραίο της υπόθεσης! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα (τα 2 τουλάχιστον από τα 3) να τα βρεις , κάνοντας μια ανασκαφή στη ντουλάπα σου και σε δώρα, που ορκιζόσουν, ότι δε θα φορούσες ποτέ! Αν όχι, ευτυχώς υπάρχουν τα καταστήματα, για να σου καλύψουν τα κενά!

 

 

Πάμε να τα δούμε:

Το κλασσικό μάλλινο παλτό!

Το ιδανικότερο είναι να το βρεις/αγοράσεις σε γκρι απόχρωση και αν είναι και ψαροκόκκαλο, ακόμη καλύτερα! Συνδύασέ το με τζιν, chinos, με στενές γυαλιστερές φόρμες για ένα fresh look, αλλά και με το σμόκιν σου για στυλάτες και κλασσικές εμφανίσεις ειδικά στα ρεβεγιόν, που πλησιάζουν! Το συγκεκριμένο κομμάτι θα βρίσκεται στην ντουλάπα σου για τουλάχιστον 20 χρόνια (και ίσως λίγα λέμε!)

 

 

Το άσχημο sweater!

Αν έχεις φίλους στην Αμερική (ή βλέπεις πολλά αμερικανικά σήριαλ και ταινίες ) θα ξέρεις ακριβώς τι εννοούμε! Το άσχημο sweater είναι εκείνο το πουλόβερ με τα τεράστια σχέδια, για το οποίο μάλιστα αφιερώνουν και ολόκληρες βραδιές! Ειδικά σε Χριστουγεννιάτικα ρεβεγιόν είναι παράδοση στην Αμερική να φοράς το ugly sweater σου (σαν άλλος Colin Firth στο Bridget Jones Diary) και να εμφανίζεσαι στα σπίτια, τινάζοντας το χιόνι από τον ώμο!

Ε, λοιπόν, το λεγόμενο ugly sweater είναι πλέον μόδα, ή καλύτερα το έκανε μόδα ο οίκος Gucci και ο Alessandro Michele και πλέον “ανοίγει τα φτερά του” πέρα από γιορτές, ρεβεγιόν και χριστουγεννιάτικα μοτίβα! Επιλέξτε ένα πουλόβερ ή sweater με μεγάλο σχέδιο στο στήθος και έντονα χρώματα, συνδυάστε το με πιο ήσυχους τόνους στο υπόλοιπο σύνολο και…you’ve got the look!

 

 

Το πιο cool παντελόνι της χρονιάς!

Είναι γκρι με στενό καρό και μια χαρακτηριστική πορτοκαλί ρίγα στο πλάι και είναι το καινούριο παντελόνι του Calvin Klein. Αντλώντας την έμπνευσή του από στολές μουσικών σε παρέλαση, αλλά με ένα ολοδικό του twist, αν συνδυαστεί με σακάκι ή bomber jacket και ζιβάγκο θα δημιουργήσει έναν από τους πιο ενδιαφέροντες, καινούριους συνδυασμούς.

 

[email protected]

Journalist, blogger, dreamer... Believe you can. And you're halfway there!