Home / Beauty  / Τα χρώματα σκιών που θα κυριαρχήσουν την άνοιξη

Τα χρώματα σκιών που θα κυριαρχήσουν την άνοιξη

χρώματα σκιών

Ποια χρώματα σκιών θα εντάξουμε σίγουρα στο spring make up μας; Τα μεγάλα fashion shows δίνουν την απάντηση!

 

 

Το χρώμα είναι η μεγαλύτερη τάση τόσο στα ρούχα, όσο και στο make up. Βάζουμε αισιοδοξία και ζωντάνια στη ζωή μας, μέσα από το στυλ και το μακιγιάζ μας. Τα έντονα χρώματα στα μάτια είναι σαφώς μία μεγάλη τάση για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Ο refreshing χαρακτήρας των bold χρωμάτων κάνει το βλέμμα παιχνιδιάρικο. Μέσα από τις Εβδομάδες Μόδας σε Μιλάνο, Νέα Υόρκη, Παρίσι και Λονδίνο βλέπουμε ποιες είναι οι κυρίαρχες αποχρώσεις. Σύμφωνα με τους πιο καταξιωμένους make up artists, τα χρώματα σκιών που είναι big trends είναι το γαλάζιο και το ροζ.

 

 

Είδαμε το γαλάζιο μαζί με λευκό ή με glitter. Συνδυάστηκε με nude κραγιόν και lip gloss. Μία φανταστική ιδέα είναι και το πολύ έντονο colored eyeliner σε μεταλλική υφή, με βάση μία nude σκιά. Αδιαμφισβήτητα ταιριάζει υπέροχα και με την παραδοσιακή cat eye γραμμή eyeliner.

 

 

Ο οίκος Valentino και ο Creative director Pierpaolo Piccioli ανέδειξαν τη δύναμη του ροζ. Αυτή η χαριτωμένη, αλλά γεμάτη ενέργεια, απόχρωση είναι must του μακιγιάζ σας. Smokey eye looks που αιχμαλώτισαν μία δυναμικότητα και συνδυάστηκαν με nude χείλη και φυσική λάμψη στην επιδερμίδα. Αυτά τα χρώματα σκιών θα κάνουν το βλέμμα σας σαγηνευτικό και εντυπωσιακό.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.