Home / Men  / Grooming  / Τα συχνότερα λάθη στην ανδρική περιποίηση

Τα συχνότερα λάθη στην ανδρική περιποίηση

Τα συχνότερα λάθη στην ανδρική περιποίηση
Λάθη στην περιποίηση που πραγματικά σου κοστίζουν.

Τα κάνει η πλειοψηφία των ανδρών και σίγουρα κάποια από αυτά τα κάνεις και εσύ. Ρίξε μια ματιά για να ξέρεις τι μπορείς να βελτιώσεις για να περιποιείσαι πιο αποτελεσματικά τον εαυτό σου και να είσαι ακαταμάχητος. Κάθε μέρα.

 
Τα συχνότερα λάθη στην ανδρική περιποίηση

Ανδρική περιποίηση και λάθη: Τι δεν πρέπει να κάνεις στο grooming κομμάτι;

 

 

Δεν ασχολείσαι με τα νύχια σου.

Οι γυναίκες κοιτάζουν πάρα πολύ τα χέρια των ανδρών. Είναι σημαντικό λοιπόν να τα διατηρείς περιποιημένα. Μην ξεχνάς να κόβεις τα νύχια σου και να κάνεις ένα

 
Δεν αλλάζεις οδοντόβουρτσα.

Η εικόνα σου δεν είναι μόνο πρόσωπό σου, είναι τα πάντα επάνω σου, όμως είναι γεγονός πως το χαμόγελό σου είναι ίσως το μεγαλύτερο σου όπλο. Για αυτόν τον λόγο πρέπει να προσέχεις την στοματική σου υγιεινή όσο περισσότερο μπορείς. Φρόντισε να την αλλάζεις κάθε τρεις μήνες, ενώ για ολοκληρωμένη στοματική φροντίδα εφοδιάσου με στοματικό διάλυμα και οδοντικό νήμα. Χρησιμοποίησέ τα όλα καθημερινά.

 
Έχεις απεριποίητες τρίχες στη μύτη.

Καλά είναι τόσος κόπος μετά το ξύρισμα ή το τριμάρισμα στα μούσια σου να πάρεις λίγο και τις τρίχες που προεξέχουν από τα ρουθούνια σου; Απομάκρυνέ τες όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί το θέαμα δεν είναι και πολύ ευχάριστο.

Το ίδιο ισχύει και για τις τρίχες στα αυτιά, στην πλάτη, τους ώμους και τον λαιμό.

 

Χρησιμοποιείς πάντα το ίδιο σαμπουάν.

Αν δεν αλλάζεις κάθε κάποιους μήνες το σαμπουάν σου, τότε τα μαλλιά σου συνηθίζουν το συγκεκριμένο προϊόν και χάνουν τη λάμψη τους. Η ανανέωση είναι ιδιαίτερα σημαντική για την υγεία των μαλλιών σου. Μην το ξεχνάς.

 

Δεν βάζεις καθόλου αντηλιακό.

Χρησιμοποιείς αντηλιακό μόνο στο σώμα σου και μόνο στην παραλία, ενώ θα το σωστό είναι να βάζεις κάθε μέρα στο πρόσωπό σου όλο τον χρόνο. Οι ακτίνες του είναι είναι τόσο βλαβερές για την υγεία σου και την επιδερμίδα σου που πρέπει να προσέχεις όλη την χρονιά.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!