Home / Fashion  / Τα πιο hot trends της σεζόν

Τα πιο hot trends της σεζόν

Τα πιο hot trends της σεζόν
Spring – summer trends που κυριαρχούν στον fashion κόσμο αυτή τη σεζόν. 

Το καλοκαίρι φτάνει, αρκετά διαφορετικό φέτος αλλά το ίδιο γοητευτικό και μας φέρνει νέα fashion trends για να απολαύσουμε με στυλ την κάθε του μέρα. Ποιες είναι όμως οι πιο hot τάσεις της σεζόν; 

 

Τα πιο hot trends της σεζόν

 

 

Τhe white lady. 

Το λευκό είναι ακόμη πιο καταπληκτικό το καλοκαίρι. Κολακεύει όλες τις γυναίκες και κάνει υπέροχη αντίθεση με την ηλιοκαμένη επιδερμίδα. Φέτος, θα κυριαρχήσουν τα maxi λευκά φορέματα που μας κάνουν να μοιάζουμε με αρχαίες Ελληνίδες. Αν τα συνδυάσουμε δε και με δερμάτινα σανδάλια ancient greek τύπου θα απογειώσουμε το outfit. Είδαμε elegant λευκά maxi φορέματα σε πασαρέλες των Altuzarra, Akris και Miu Miu. 

 

 

 

 

Mini Suit. 

Ετοιμαστείτε για μία διαφορετική, πιο hot και φυσικά περισσότερο fashion πλευρά του κοστουμιού. Το κατά τα άλλα σοβαρό κοστούμι γίνεται πιο κοντό -άλλες φορές mini και άλλες φορές στο μήκος τη βερμούδας- και αέρινο, χωρίς να χάνει όμως την επισημότητά του. Το είδαμε μεταξύ άλλων σε πασαρέλες των Max Mara, Chloé και Marco De Vincenzo και το αγαπήσαμε.  

 

Τα πιο hot trends της σεζόν

Τα πιο hot trends της σεζόν

 

 

 

Neon is the new black. 

Κάποιοι τον έχουν αποκαλέσει το χρώμα της χρονιάς. Το neon έρχεται τη φετινή άνοιξη και καλοκαίρι και γίνεται απόχρωση που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, χαρίζοντας δυναμική στο look μας. Κυριαρχεί όχι μόνο στα βασικά items των συνόλων μας, αλλά και στα υποδήματα ή άλλες λεπτομέρειες στο outfit μας. Φυσικά θα είναι από τις αποχρώσεις που θα δούμε πολύ και στα μαγιό φέτος. 

 

Τα πιο hot trends της σεζόν

Τα πιο hot trends της σεζόν

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!