Home / Good Life  / Τα πιο hot gourmet facts της χρονιάς που φεύγει

Τα πιο hot gourmet facts της χρονιάς που φεύγει

Τα πιο hot gourmet facts της χρονιάς που φεύγει
Τα γαστρονομικά γεγονότα που μας απασχόλησαν τον φετινό χειμώνα.  

Facts και άνθρωποι από τον συναρπαστικό χώρο της γαστρονομίας που μας έκαναν εντύπωση αυτόν τον χειμώνα, κλείνοντας αυτή τη χρονιά με τον πιο δημιουργικό και σαφώς γευστικό τρόπο. 

 

 

Delicious Cookbook.

Ο chef, βραβευμένος τηλεοπτικός αστέρας και wine expert Antoni Porowski είναι πολύ δημοφιλής στον Καναδά, για τις μαγειρικές του ικανότητες, αλλά και για τις λαχταριστές συνταγές του. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο μαγειρικής, με πεντανόστιμες και υγιεινές, αλμυρές και γλυκές συνταγές. Το βιβλίο του ονομάζεται “Antoni in the Kitchen” και περιλαμβάνει λεπτομερείς οδηγίες για κάθε γαστρονομική δημιουργία, μετατρέποντας ακόμη και τους αρχάριους μάγειρες σε επιτυχημένους chef.

www.antoniporowski.com

 

Τα πιο hot gourmet facts της χρονιάς που φεύγει

Τα πιο hot gourmet facts της χρονιάς που φεύγει

Τα πιο hot gourmet νέα του φετινού χειμώνα

 

 

The art of dinnerware.

Μία εξαιρετικά artistic συλλογή, ιδανική για ορεκτικά, σαλάτες, επιδόρπια και γεύματα κυκλοφορεί από το διάσημο brand Crate & Barrel. Η καλλιτεχνική συλλογή ξεχωρίζει χάρις στο ιδιαίτερο design της και τα πληθωρικά της χρώματα, είναι κατασκευασμένη από ψαμμίτη και εντάσσεται στην εντυπωσιακή Beatriz Collection, η οποία επίσης περιλαμβάνει καλαίσθητες πετσέτες φαγητού και πετσέτες για την κουζίνα.

www.crateandbarrel.com

 

 

 

The most tasty blog.

H Βρετανίδα δημοσιογράφος Jack Monroe μοιράζεται μέσα από το food blog της “Cooking on a Bootstrap” λαχταριστές συνταγές για νόστιμες γλυκές ή αλμυρές παρασκευές που μπορούν όλοι να φτιάξουν. Η διάσημη Βρετανίδα διαθέτει ένα από τα πιο νόστιμα account στο Instagram, είναι συγγραφέας επιτυχημένων βιβλίων μαγειρικής, ενώ παράλληλα είναι πολύ γνωστή για τις κοινωνικές της ενέργειες που συνδέουν τον ακτιβισμό με το φαγητό.

www.cookingonabootstrap.com

 

Τα πιο hot gourmet facts της χρονιάς που φεύγει

 

 

I Love You Restaurant

O γιός του Will Smith, Jaden Smith, δημιούργησε το κινητό εστιατόριο “I Love You Restaurant” με σκοπό να προσφέρει δωρεάν vegan γεύματα σε αστέγους του Los Angeles. Τα υγιεινά γεύματα αγάπης του, που ονομάζονται “I Love You Bowls”, θα ταξιδέψουν με το pop up εστιατόριό του και σε άλλες πόλεις της Αμερικής, χαρίζοντας σε ακόμη περισσότερους ανθρώπους healthy γεύματα.

@iloveyourestaurant

 

Τα πιο hot gourmet νέα αυτής της χρονιάς

 

 

 

 

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!