Home / Beauty  / Τα πιο γοητευτικά φθινοπωρινά και χειμερινά nail colors

Τα πιο γοητευτικά φθινοπωρινά και χειμερινά nail colors

Νail colors για το Φθινόπωρο/Χειμώνα που ξεχωρίζουν!

Δημιουργήστε όμορφα και κομψά φθινοπωρινά μανικιούρ, με χρώματα που σας επιτρέπουν να τονίσετε τη φυσική σας ομορφιά, αλλά και να τελειοποιήσετε το υπόλοιπο look σας. Συγκεντρώσαμε προτάσεις για τα fall/winter χρώματα που θα κυριαρχήσουν φέτος και θα ομορφύνουν την καθημερινότητά σας!  

 

Dark purple

Η απόχρωση της μελιτζάνας, σαγηνευτική και μυστηριώδης, είναι ιδανική για τους χειμερινούς μήνες!

 

Deep red 

Σε πιο σκούρους τόνους από το κόκκινο της φωτιάς, η συγκεκριμένη απόχρωση είναι υπέροχη για cozy φθινοπωρινές και χειμερινές εμφανίσεις! 

 

Sexy berries 

To βαθύ μπορντό είχε φέτος την τιμητική του στις πασαρέλες, με τον οίκο Oscar De La Renta να το απογειώνει στη φθινοπωρινή collection του. Ιδανικό για chic εμφανίσεις φθινόπωρο και χειμώνα. 

 

 

Rich brown

Ένα ζεστό, πλούσιο καφέ που εμπνέεται από τους τόνους της γης και ταιριάζει απόλυτα στα winter look μας και σε όλα μας τα ρούχα! 

 
Shades of blue

Φωτεινό και παιχνιδιάρικο το συγκεκριμένο χρώμα είναι όσο χειμερινό χρειάζεται, αναδεικνύοντας υπέροχα το μανικιούρ μας! 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!