Home / Fashion  / Τα πανωφόρια που ξεχωρίσαμε από το Paris Fashion Week!

Τα πανωφόρια που ξεχωρίσαμε από το Paris Fashion Week!

Τα πιο εντυπωσιακά πανωφόρια από τις πασαρέλες της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού! 

Το πανωφόρι είναι αναπόσπαστο στοιχείο της γκαρνταρόμπας μας και μπορεί στη στιγμή να μεταμορφώσει τα look μας. Φέτος, οι πασαρέλες του Paris Fashion Week γέμισαν με stylish, κομψά και statement πανωφόρια που μπορούν να απογειώσουν τις εμφανίσεις μας. Δείτε ποια jackets ξεχωρίσαμε: 

 
Animal print 

Το animal print έχει φέτος την τιμητική του στα ενδύματα, τα αξεσουάρ και φυσικά στα πανωφόρια. Τολμήστε το! 

 

Oversized denim

Το τζιν είναι διαχρονικό. Με επιρροές από τα ’80s και τα ’90s, τα οversized denim jackets είναι υπεροχα για street style εμφανίσεις! 

 

Long blazer

Αγαπάμε τα blazers γιατί αναδεικνύουν τη σιλουέτα μας και μπορούν να μας βγάλουν ”ασπροπρόσωπες” σε πιο επαγγελματικές, αλλά και casual περιστάσεις. 

 

Ethnic vibes

Τα ethnic στοιχεία είναι ιδιαίτερα γοητευτικά, προσδίδοντας ξεχωριστό χαρακτήρα στα πανωφόρια μας. Ο συνδυασμός έντονων μοτίβων και χρωμάτων άλλωστε μπορεί να είναι αριστουργηματικά εντυπωσιακός. 

 

Velvet touch

Αριστοκρατικό και εξαιρετικά θηλυκό, το βελούδο, έχει κερδίσει τις καρδιές μας και έχει αναδειχθεί σε μια από τις κορυφαίες τάσεις τα τελευταία χρόνια. Φέτος, το βλέπουμε και στα πανωφόρια για ακόμη πιο luxury αίσθηση! 

 

Συνθετικές γούνες

All time classic επιλογή για πανωφόρι, οι γούνες -φυσικά συνθετικές- χαρίζουν αίγλη και κομψότητα στα look μας. Φέτος, είδαμε στα catwalks γούνες σε έντονα χρώματα για πιο stylish και ποπ εμφανίσεις! 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!