Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Τα μυστικά για να ενισχύσετε τον μεταβολισμό σας

Τα μυστικά για να ενισχύσετε τον μεταβολισμό σας

Τα μυστικά για να ενισχύσετε τον μεταβολισμό σας
3 συμβουλές για να βάλετε φωτιά στον μεταβολισμό σας. 

3 tips για να ενισχύσετε τον μεταβολισμό σας και να έχετε σύντομα το σώμα ονειρεύεστε. Τα diet tips είναι επιστημονικά αποδεδειγμένα και λειτουργούν, το μόνο που μένει είναι να τα δοκιμάσετε και να τα συνδυάσετε με σωστή διατροφή, χωρίς στερήσεις και υπερβολές και φυσικά με κάποια μορφή άσκησης. 

 

 

Τα μυστικά για να ενισχύσετε τον μεταβολισμό σας

 

Νερό, ο πιο πολύτιμος σύμμαχός σας. 

Το νερό δεν σας ενυδατώνει μόνο, αλλά σας βοηθά να αποτοξινωθείτε, να χάσετε κιλά και φυσικά να ενισχύσετε τον μεταβολισμό σας. Το καλύτερο tip που μπορείτε να ακολουθήστε για να επωφεληθείτε στο έπακρον από τις πολύτιμες ιδιότητες του νερού και τα οφέλη του στον οργανισμό σας, είναι να το καταναλώνετε πριν τα γεύματά σας. Με αυτόν τον τρόπο θα κατευνάσετε την πείνα σας και δεν θα καταναλώσετε τόσο μεγάλη ποσότητα τροφής. Έτσι, θα παίρνετε λιγότερες θερμίδες και θα εκμεταλλευτείτε τα οφέλη του νερού. 

 

 

Μπαχαρικά για extra καύσεις. 

Σίγουρα θα έχετε ακούσει πως τα μπαχαρικά, αλλά και οι τροφές που περιέχουν καψαϊκίνη αποτελούν απαραίτητες προσθήκες στο διατροφολόγιό σας όταν κάνετε δίαιτα και θέλετε να χάσετε λίπος. Η καψαϊκίνη είναι ένα συστατικό που ενεργοποιεί τα λιποκύτταρα και τον μεταβολισμό και κατ’επέκτασιν καταπολεμά την παχυσαρκία. Για αυτό βάλτε στο καθημερινό σας διατροφικό πλάνο τα μπαχαρικά όπως είναι η κανέλα, το πιπέρι, το τσίλι και το πιπέρι καγιέν και τονώστε τον μεταβολικό σας ρυθμό. 

 

Τα μυστικά για να ενισχύσετε τον μεταβολισμό σας

 

It’s always a good time for tea. 

Για να κάνετε περισσότερες καύσεις και να δώσετε στον οργανισμό σας ένα ισχυρό boost που θα σας βοηθήσει να απαλαγείτε από το λίπος και τα περιττά κιλά, τότε επενδύστε στο τσάι και τις ευεργετικές, diet ιδιότητές του. Πολύ καλό τσάι για την ενεργοποίηση του μεταβολισμού είναι το πράσινο τσάι, η λουίζα, η σημύδα, ο κρόκος Κοζάνης και η πικραλίδα.  Εντάξτε στην diet ρουτίνα σας καθημερινά 2 κούπες τσάι και θα δείτε πως σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή και άσκηση, θα έχετε διαφορά και ο μεταβολισμός σας θα τρέχει με πιο έντονους ρυθμούς. 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!