Home / Beauty  / Τα μακριά ίσια μαλλιά είναι η μεγαλύτερη τάση!

Τα μακριά ίσια μαλλιά είναι η μεγαλύτερη τάση!

Κι όμως! Ξεχάστε για λίγο τα εντυπωσιακά καρέ και θυμηθείτε το πόσο υπέροχα είναι τα μακριά μαλλιά. They are back!

 

Δεν υπάρχει fashion show που να μην έχει τιμήσει τα μακριά ίσια μαλλιά. Versace, Chanel, Off-White, Etro και άλλα πολλά αποδεικνύουν ότι αυτό το μήκος μαλλιών έκανε την επιστροφή του. Δε σημαίνει ότι αν έχετε ένα εκπληκτικό και sexy καρέ δε θα είστε στη μόδα. Ωστόσο, ο πρωταγωνιστικός ρόλος στα hair styles ανήκει, φέτος, στα long hair. Eμπνεόμαστε από τα 70s και τα 90s, όπου τα boho και pop girls απογείωναν αυτήν τη hair τάση. Και καθώς αυτό το trend επιστρέφει, αρχίζουμε να αναρωτιόμαστε πώς θα καταφέρουμε να κάνουμε τα μαλλιά μας να μακρύνουν.

 

 

Τα μακριά ίσια μαλλιά θέλουν υπομονή και φροντίδα, αλλά δεν είναι κάτι ακατόρθωτο. Το τρίπτυχο της επιτυχίας είναι το εξής: Συχνό κούρεμα, scalp care και ενυδάτωση. Για να μακρύνουν και να δυναμώσουν τα μαλλιά, χρειάζεται κούρεμα περίπου ανά δύο μήνες, ώστε να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Καλό καθάρισμα, το οποίο θα αποτρέψει το σπάσιμο, τη δημιουργία ψαλίδας και τις ουρές. Όπως η επιδερμίδα μας χρειάζεται ενυδάτωση, για τους ίδιους λόγους είναι απαραίτητη και για τα μαλλιά μας. Τέλος, όσο πιο καλά φροντίζεις την κεφαλή της τρίχας, τόσο πιο γρήγορα θα μακρύνουν τα μαλλιά σου.

 

 

Με ποια επιπλέον βήματα θα πετύχεις τα μακριά ίσια μαλλιά; Σωστή διατροφή, χρήση των εργαλείων θερμότητας με μέτρο, καθαρές μαξιλαροθήκες και σωστό χτένισμα. Extra info! Για να απογειώσεις τα μακριά μαλλιά σου, μπορείς να παίξεις με την απόχρωσή τους. Πρόσθεσε ανταύγειες ή αφέλειες και “στόλισέ” τα με κάποιο φουλάρι ή hair clip.

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.