Home / Good Life  / Τα κρασιά της Kylie Minogue έρχονται στην Ελλάδα!

Τα κρασιά της Kylie Minogue έρχονται στην Ελλάδα!

Kylie Minogue

Η ιστορική Ελληνική εμπορική εταιρεία GENKA1877 φέρνει αποκλειστικά τα κρασιά της Kylie Minogue στην Ελλάδα.

Η Kylie Minogue ίδρυσε το brand της με κρασιά το 2020 και τρία χρόνια μετά έρχονται στη χώρα μας, χάρη στη GENKA1877, την ιστορική εμπορική εταιρεία που, από το 1887, αποτελεί έναν από τους κορυφαίους εισαγωγείς κρασιών, αποσταγμάτων και delicatessen, αντιπροσωπεύοντας και διανέμοντας κατ’ αποκλειστικότητα τα πιο ισχυρά brands των καλύτερων παραγωγών παγκοσμίως. Στο πλούσιο portofolio της έρχονται να προστεθούν και τα κρασιά της διάσημης pop star.

Tα κρασιά της Kylie Minogue έχουν καταφέρει μέσα σε τρία χρόνια να κατακτήσουν την κορυφή στις πωλήσεις ροζέ στην Αγγλία! Έχουν τιμηθεί με πολλαπλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένων δύο βραβείων Gold από τα έγκριτα Drinks Business Wine Awards. Η GENKA1877 θα φέρει στην ελληνική αφορά πέντε ετικέτες με την υπογραφή της star, η κάθε μία με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Από απαλό ροζέ Προβηγκίας, Prosecco Rose, Αφρώδες Ροζέ χωρίς αλκοόλ, μέχρι και κρεμώδες.Chardonnay από τη χώρα καταγωγής της, την Αυστραλία.

Η GENKA1877 διαθέτει έξι καταστήματα λιανικής πώλησης, τα Cellier, σε Κηφισιά, Μαρούσι, Ψυχικό, Σύνταγμα, Συγγρού ΦΙΞ και Συγγρού. Μάλιστα, σύντομα ανοίγει τις πόρτες του το 7ο κατάστημα της αλυσίδας στο Navarino Agora. Ίδρυσε το πρώτο Wine Club στην Ελλάδα το 1989 και την έκθεση – θεσμό, “Cellier Wine Fair”, εδώ και 15 χρόνια.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.