Home / Good Life  / Τα Κουφονήσια είναι ο επίγειος παράδεισος που θα λατρέψεις

Τα Κουφονήσια είναι ο επίγειος παράδεισος που θα λατρέψεις

Στις Μικρές Κυκλάδες θα βρεις τον επίγειο παράδεισο που αναζητείς, που δεν είναι άλλος από τα Κουφονήσια.

 

 

Πώς γίνεται να μη βαρεθώ σε ένα τόσο μικρό νησί; Συχνή ερώτηση που κάνει κανείς πριν επισκεφτεί τα Κουφονήσια. Πώς γίνεται να μείνω εδώ όλο το καλοκαίρι; Η ερώτηση που κάνουν αφού πατήσουν το πόδι τους στο νησί. Τα Κουφονήσια έχουν κάτι μαγικό, σύμφωνα με όσους τα έχουν επισκεφτεί, που καταφέρνει να σε αιχμαλωτίσει. Πολλοί κλείνουν 4 μέρες διαμονή και συμβαίνει να αλλάζουν τα εισιτήρια τους, καθώς δεν τους αρκεί τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

 

 

Μικρό νησί που μπορείς να το περπατήσεις, κυριολεκτικά, ολόκληρο. Δε χρειάζεσαι μεταφορικό και αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να δεις κάθε σπιθαμή και να ανακαλύψεις κάθε ομορφιά, ενώ ταυτόχρονα χαλαρώνεις από τη γαλήνη του. Στο Χώρα του Άνω Κουφονησίου θα βρείς έναν μοναδικό γραφικό οικισμό, με λιμανάκι, λευκά στοιχεία, κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, μαγαζάκια και παραδοσιακά σοκάκια, που θα σε ταξιδέψουν.

 

 

Οι παραλίες του νησιού είναι ότι ακριβώς επιθυμείς. Γαλαζοπράσινα νερά και χρυσές αμμουδιές. Φοίνικας, Ιταλίδα, Γάλα, Μάτι του Διαβόλου, Πισίνα και Πορί θα σε κάνουν να πιστέψεις πως βρίσκεσαι σε κάποιον εξωτικό προορισμό του εξωτερικού. Σε όποιο ταβερνάκι και να πας θα γευτείς φρέσκο ψάρι, ενώ μπορείς να δοκιμάσεις και θαλάσσια sports.

 

 

Στη Βόρεια πλευρά θα ζήσεις μια θαλάσσια περιπέτεια. Απόκρημνες παραλίες με γκρεμούς και θέα που σου κόβει την ανάσα. Από τις διακοπές σας δεν πρέπει να λείπει το Κάτω Κουφονήσι. Εκεί θα βρείς τη φύση χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση, ανακαλύπτοντας τη μαγεία του απλού, αλλά ταυτόχρονα πανέμορφου.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.