Home / Men  / Τα καλύτερα mobile printers!

Τα καλύτερα mobile printers!

Κορυφαία mobile printers!

Δείτε την πιο ολοκληρωμένη λίστα με τα καλύτερα mobile printers που κυκλοφορούν και σας υπόσχονται ποιοτικές φωτογραφίες, εύκολα και γρήγορα! 

 

HP Sprocket Photo Printer

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα gadget για τους λάτρεις των φωτογραφιών είναι το HP Sprocket Photo Printer που σας δίνει τη δυνατότητα να εκτυπώνετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες ασύρματα και στιγμιαία, δίχως τη χρήση μελανιών όπου και αν βρίσκεστε. 

 

 

Canon PIXMA iP110

Συνδεθείτε και εκτυπώστε εν κινήσει με τον απόλυτο φορητό εκτυπωτή της Canon. Εξαιρετικά ελαφρύς και χρηστικός, χωράει σε μια τσάντα φορητού υπολογιστή και σας επιτρέπει να εκτυπώνετε απευθείας από έξυπνες συσκευές και από το cloud, φωτογραφίες υψηλής ποιότητας! 

 

 

Fujifilm Instax Share SP-3 white WW

Ο φορητός εκτυπωτής της Fujifilm με τη ρετρό αισθητική και τις εξαιρετικές λειτουργίες σας επιτρέπει να αποτυπώνετε στο φωτογραφικό χαρτί τις αγαπημένες σας στιγμές, όπου και αν βρίσκεστε. 

 

Polaroid ZIP Instant Mobile

Εκτυπώστε απ’ ευθείας από το κινητό ή το tablet σας σε λιγότερο από 60″, χωρίς μελάνια ή toner τις αγαπημένες σας φωτογραφίες με τον πιο εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο! 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!