Home / Men  / Τα καλύτερα grill για τους master του ψησίματος! 

Τα καλύτερα grill για τους master του ψησίματος! 

Με αυτά τα grill, το BBQ θα είναι σίγουρα επιτυχημένο!

Ο απόλυτος ψήστης εκτός από τεχνική και μεράκι θέλει και τον κατάλληλο εξοπλισμό! Συγκεντρώσαμε τις καλύτερες επιλογές grill για το πιο πετυχημένο και απολαυστικό BBQ!

 

Blackstone!

Το Blackstone είναι εύκολο στη μεταφορά, ψήνει στην εντέλεια τα πάντα και είναι κατασκευασμένο για να σας χαρίσει αμέτρητα χρόνια επιτυχημένου BBQ!

 

 

Cuisinart!

Φορητό, στυλάτο και πολύ αποτελεσματικό, το grill Cuisinart Petit Gourmet, είναι ιδανικό για την αυλή σας, το camping, αλλά και για πικ νικ! Δεν έχετε παρά να το εμπιστευθείτε! 

 

 

 

Weber!

Με προσιτή τιμή, κλασσικό design και τις απαραίτητες δυνατότητες για ψήσιμο, το συγκεκριμένο grill είναι μια σούπερ επιλογή για να καταπλήξετε τους πάντες με τα BBQ skills σας! 

 

 

George Foreman!

To grill του brand George Foreman μπορεί να είναι ηλεκτρικό αλλά σας εγγυάται πεντανόστιμο ψήσιμο που μπορεί να ικανοποιήσει απόλυτα εσάς και τους καλεσμένους σας! 

 

 

Και τώρα μερικά tips για να διαπρέψετε στο BBQ!

 

#1. Καθαρίστε την ψησταριά σας, ειδικά την σχάρα, πριν από κάθε χρήση και ανάψτε τα κάρβουνα τουλάχιστον 30΄πριν ξεκινήσετε να ψήνετε.

 

#2. Προσέξτε τις θερμοκρασίες! Πρέπει να έχετε υπόψιν σας πως κάθε πρώτη ύλη απαιτεί διαφορετική θερμοκρασία και διάρκεια ψησίματος. Άλλο χρόνο χρειάζονται τα πουλερικά και άλλο το χοιρινό, τα λαχανικά ή τα ψάρια! 

 

 

 

#3. Χρησιμοποιήστε ένα ψηφιακό θερμόμετρο άμεσης ένδειξης. Για να είστε σίγουροι πως θα ψήσετε με ακρίβεια τα φαγητά σας, επενδύστε σε ένα ψηφιακό θερμόμετρο άμεσης ένδειξης που δεν θα σας αφήσει να κάνετε λάθος! 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!