Home / Beauty  / Τα καλύτερα beauty looks των People’s Choice Awards!

Τα καλύτερα beauty looks των People’s Choice Awards!

Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks από τα People’s Choice Awards!

Τα καλύτερα beauty looks από τα People’s Choice Awards που πραγματοποιήθηκαν χθες στην Αμερική και μας εντυπωσίασαν. Σας παρουσιάζουμε τις celebrities που ξεχώρισαν με τις beauty εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί. 

 

Mila Kunis

Η εκθαμβωτική Mila Kunis, έδωσε ένταση στο βλέμμα της με μολύβι, shiny σκιά και μάσκαρα και εντυπωσίασε χάρη στα πολυτελή σκουλαρίκια της. 

 

 
Victoria Beckham

Ένα ελαφρύ touch bronzer, elegant smoky eyes και ένα nude κραγιόν συνέθεσαν το μακιγιάζ της Victoria Beckham που ήταν όπως πάντα εντυπωσιακή! 

 

 

Rita Ora

Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες celebrities η ποπ σταρ Rita Ora αποφάσισε να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί με περισσότερο make up. Έντονες βλεφαρίδες, smoky eyes και αρκετό bronzer αποτέλεσαν το beauty look της. 

 

 

Kim Kardashian-West

Η Kim Kardashian-West ήταν όπως πάντα θηλυκή και λαμπερή. Επέλεξε να τονίσει το βλέμμα της και τα χείλη της και κινήθηκε σε τόνους του μπεζ και το μπρονζέ. 

 

 

Camila Mendes

Η νεαρή ηθοποιός γνωστή από τη συναρπαστική σειρά Riverdale, επέλεξε ελαφρύ μακιγιάζ, σχεδόν ανεπαίσθητο και προτίμησε χρυσή σκιά για να δώσει μια λάμψη στα μάτια της. 

 

 

Scarlett Johansson

Η εκθαμβωτική Scarlett Johansson εντυπωσίασε με το cat eye look και τις έντονες βλεφαρίδες στα μάτια της, ενώ το ελαφρύ και θηλυκό ρουζ στα μάγουλά της και το λαμπερό lipgloss της, της έδωσαν extra νότες glam. 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!