Home / Good Life  / Τα καλύτερα Χιονοδρομικά Κέντρα της Βόρειας Ελλάδας Part 1!

Τα καλύτερα Χιονοδρομικά Κέντρα της Βόρειας Ελλάδας Part 1!

Για κοντινές και συναρπαστικές χειμερινές αποδράσεις! 

Οι διακοπές των Χριστουγέννων αποτελούν την καλύτερη ευκαιρία για χειμερινές αποδράσεις στα χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδας! Ζήστε την εμπειρία των χειμερινών σπορ στα κορυφαία χιονοδρομικά κέντρα της Βόρειας Ελλάδας, για τις ημερήσιες ή και ολιγοήμερες αποδράσεις σας κάντε τις πιο συναρπαστικές διακοπές!

 

 

Χιονοδρομικό Κέντρο Λαϊλιά

 
Τοποθετημένο σε ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον μέσα σε οξιές και έλατα, σε απόσταση 26 χλμ από τις Σέρρες και 110 χλμ από τη Θεσσαλονίκη, το Χιονοδρομικό Κέντρο Λαϊλιά υπόσχεται να χαρίσει στους λάτρεις των χειμερινών σπορ, μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης και αναψυχής. Το σύγχρονο χιονοδρομικό κέντρο, πλήρως εξοπλισμένο, διαθέτει 2 αναβατήρες, 1 πίστα 1200μ, 1 babylift και πίστα αρχαρίων, σχολές ski και snowboard, καθώς και καταστήματα ενοικίασης ski και snowmobiles καλύπτοντας απόλυτα τις ανάγκες των επισκεπτών του. Ακόμη, στο μοντέρνο χιονοδρομικό περίπτερο που διαθέτει εστιατόριο, αναψυκτήριο και κοιτώνες, οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν, απολαμβάνοντας ζεστά ροφήματα, διάφορες νοστιμιές και να ξεκουραστούν από τα περιπετειώδεις και διασκεδαστικές καταβάσεις τους στις χιονοσκέπαστες βουνοκορφές.

 

www.lailias.com

 

Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας- Καϊμακτσαλάν

 
Στον νομό Πέλλας και σε απόσταση 45 χλμ. από την πόλη της Έδεσσας και 140 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη, βρίσκεται το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν.  Σε υψόμετρο 2.524 μ. που εγγυάται εκπληκτική θέα, οι λάτρεις του σκι, αρχάριοι αλλά και προχωρημένοι, έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν την περιπέτεια και να εξασκηθούν σε πίστες για όλα τα γούστα. Οι όχι τόσο θερμοί δε θιασώτες των χειμερινών σπορ, μπορούν να απολαύσουν τον ζεστό τους καφέ ή το τσάι τους, στην καφετέρια του χιονοδρομικού ατενίζοντας την μαγευτική θέα, καθώς όταν το επιτρέπει ο καιρός μπορεί κανείς να αγναντέψει τον Θερμαϊκό κόλπο και την κορυφή του Ολύμπου.

 

kaimaktsalan.gr

 

 

 

Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας – Πισοδερίου

Στη διασταύρωση των οροσειρών του Βαρνούντα και του Βέρνου, 19 χλμ δυτικά από τη πόλη της Φλώρινας, σε απόσταση 216 χλμ από τη Θεσσαλονίκη και σε υψόμετρο 1600μ- 1900μ, θα βρείτε το χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας – Πισοδερίου. Τοποθετημένο σε ένα υπέροχο δάσος από οξιές, σε ένα περιβάλλον απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, βρίσκεται το χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας- Πισοδερίου, που έχει κερδίσει επάξια μια θέση στα καλύτερα χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδας. Με εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν συνολικά 12 διαδρομές, εκ των οποίων οι 9 πίστες είναι ολυμπιακών προδιαγραφών, 2 δρόμους αντοχής και 1 πίστα κατάλληλη για snowmobile, το συγκεκριμένο χιονοδρομικό κέντρο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στους λάτρεις των χειμερινών σπορ, οι οποίοι και κατακλύζουν τις πίστες του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!