Home / Good Life  / Τα καλύτερα Χιονοδρομικά Κέντρα της Βόρειας Ελλάδας Part 2!

Τα καλύτερα Χιονοδρομικά Κέντρα της Βόρειας Ελλάδας Part 2!

Για συναρπαστικές χειμερινές αποδράσεις στη Βόρεια Ελλάδα!

Ζήστε τα πιο λαμπερές και περιπετειώδεις γιορτινές μέρες στα καλύτερα χιονοδρομικά κέντρα της Βόρειας Ελλάδας!

 

 

Χιονοδρομικό Κέντρο Βιτσίου

Στα σύνορα των νομών Καστοριάς και Φλώρινας, σε απόσταση 22χμλ από την πόλη της Καστοριάς, σε μια εξαιρετική τοποθεσία που αποτελεί πόλο έλξης αφενός για την ομορφιά του τοπίου και αφετέρου για τη γραφικότητα των γύρω οικισμών, βρίσκεται το χιονοδρομικό κέντρο Βιτσίου. Η θέα από το χιονοδρομικό είναι μαγευτική, καθώς ο επισκέπτης μπορεί να δει τις λίμνες των Πρεσπών, τη λίμνη Βεγορίτιδα και να θαυμάσει την μοναδική ομορφιά της άγριας φύσης. Πολλοί δεινοί σκιέρ που αγαπούν την περιπέτεια κατακλύζουν το Βίτσι κάθε χρόνο για να κάνουν σκι ή snowboard σε ένα από τα καλύτερα snowparks. Βέβαια δεν λείπουν και οι φυσιολάτρες που εκτιμούν το απαράμιλλο φυσικό τοπίο, πίνοντας τα ζεστά τους ροφήματα στο διώροφο σαλέ με καφετέρια και εστιατόριο και στο πολύ ωραίο snowbar, που διαθέτει και θέσεις πάρκινγκ.

 

 

Χιονοδρομικό Κέντρο 3-5 Πηγάδια

Το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια, ανήκει στον Δήμο Νάουσας και βρίσκεται στη δυτική πλευρά του Βερμίου, σε υψόμετρο 1430 – 2005 μ. Με συνολικά 10 συνολικά πίστες καταβάσεων συνολικού μήκους 8,6 χμ. κάθε βαθμού δυσκολίας που ικανοποιούν τις απαιτήσεις για αθλητική αλλά και τουριστική χιονοδρομία, το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια είναι ιδανικό για τους δεινούς σκιερ, αλλά και πάσης φύσεως επισκέπτες. Η άρτια υποδομή του χιονοδρομικού κέντρου, εκτός από σκι και snowboard, παρέχει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για ποικίλες δραστηριότητες όπως ορειβασία, πεζοπορία, ορεινή ποδηλασία και αλεξίπτωτο πλαγιάς.

www.naoussa.gr

 

 

Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας

 

Σε μια από τις χαρισματικές γωνιές της Πίνδου, στο όρος Βασιλίτσα που εκτείνεται σε υψόμετρο 2249μ. βρίσκεται το Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας. Σε απόσταση 45 χλμ από την πόλη των Γρεβενών και κάτι λιγότερο από δυόμιση ώρες από τη Θεσσαλονίκη, ένας πραγματικός παράδεισος για τους σκιέρ, υπόσχεται στιγμές ελευθερίας, περιπέτειας και ομορφιάς. Με άριστη ποιότητα χιονιού, εξαιρετικές υποδομές και υπηρεσίες που συνεχώς ανανεώνονται και αναβαθμίζονται, το χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας, αποτελεί κορυφαία επιλογή για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ, αλλά και για τους πάσης φύσεως επισκέπτες, καθώς η περιοχή προσφέρεται και για όλων των ειδών τις δραστηριότητες περιπέτειας όπως ορειβασία, ράφτινγκ, καγιάκ και πολλά ακόμη.

 

vasilitsa.com

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!