Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Τα καλύτερα είδη αερόβιας άσκησης για να κάψετε περισσότερες θερμίδες

Τα καλύτερα είδη αερόβιας άσκησης για να κάψετε περισσότερες θερμίδες

Τα καλύτερα είδη αερόβιας άσκησης για να κάψετε περισσότερο θερμίδες
4 κορυφαίες μορφές αερόβιας άσκησης για να κάψετε πολλές θερμίδες. 

Προσπαθείτε να χάσετε κιλά, αλλά δεν τα καταφέρνετε; Τότε δοκιμάστε την αερόβια άσκηση. Κάντε προγράμματα και ασκήσεις αεροβικής 3 φορές την εβδομάδα και ακολουθήστε μία υποθερμιδική διατροφή -χωρίς στερήσεις- για να αποκτήσετε το killer body που επιθυμείτε για την παραλία. Τι σας προτείνουμε: 

 

 

Αερόμπικ.

Το αερόμπικ είναι από τις πιο αποτελεσματικές μορφές άσκησης για αδυνάτισμα και καύση θερμίδων, καθώς σε μία ώρα προγράμματος και ανάλογα με την ένταση των ασκήσεων, μπορείτε να χάσετε από 300 μέχρι και 600 θερμίδες(!). Ακόμη, το αερόμπικ είναι μία πολλή καλή επιλογή για όσους θέλουν να χάσουν κιλά, γυμνάζοντας ταυτόχρονα ομοιόμορφα τους μυς του σώματός τους. Δοκιμάστε το χωρίς δεύτερες σκέψεις, σήμερα κιόλας.  

 

Τα καλύτερα είδη αερόβιας άσκησης για να κάψετε περισσότερες θερμίδες

 

 

Ελλειπτικό. 

Αν έχετε βαρεθεί τον κλασικό διάδρομο, τότε προχωρήστε στο ελλειπτικό μηχάνημα που βλέπετε τόσο καιρό, αλλά δεν τολμάτε να κάνετε. Το ελλειπτικό μπορεί να σας βοηθήσει να κάψετε μέχρι και 500 θερμίδες, όμως πρέπει να έχετε στο μυαλό σας πως χρειάζεται σίγουρα μισή ώρα προπόνησης και αρκετή ένταση από μέρους σας. Τέλος, το πιο σούπερ fact από όλα, είναι πως με το ελλειπτικό θα αποκτήσετε σύντομα τα καλλίγραμμα πόδια που ονειρεύεστε. 

 

Σχοινάκι. 

Αν κάνετε περίπου 2ο λεπτά σκοινάκι την ημέρα θα μπορέσετε να κάψετε μέχρι και 600 θερμίδες, ενώ θα αυξήσετε σημαντικά την αντοχή σας και θα βοηθήσετε την καρδιά σας να λειτουργεί καλύτερα. Βάλτε το σχοινάκι στην καθημερινότητά σας, θυμηθείτε τα παιδικά σας χρόνια και χάστε λίπος διασκεδάζοντας. 

 

Τα καλύτερα είδη αερόβιας άσκησης για να κάψετε περισσότερες θερμίδες

 

Tae bo. 

Αν σας αρέσουν πολύ οι δυναμικές μορφές άσκησης και θέλετε να χάσετε βάρος και να εκτονωθείτε, τότε ήρθε η στιγμή να δοκιμάσετε το tae bo. Με τη συγκεκριμένη μορφή άσκησης, μπορείτε σε μία ώρα να χάσετε μέχρι και 650 θερμίδες, ενώ ενδυναμώνετε παράλληλα το σώμα σας. Το tae bo συνδυάζει χορευτικές κινήσεις, με κινήσεις από τις πολεμικές τέχνες και σας “αναγκάζει” να κάψετε όσες πιο πολλές θερμίδες μπορείτε. 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!