Home / Beauty  / Τα καλύτερα αντηλιακά προσώπου της αγοράς

Τα καλύτερα αντηλιακά προσώπου της αγοράς

Τα καλύτερα αντηλιακά προσώπου της αγοράς.

 

Το αντηλιακό είναι απαραίτητο για την φροντίδα και την προστασία του προσώπου σου, καθώς θωρακίζει την επιδερμίδα σου από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, οι οποίες ευθύνονται για πολλές δερματικές παθήσεις. Μην ξεχνάς να φοράς αντηλιακό καθημερινά και προτίμησε ένα προϊόν με υψηλό δείκτη προστασίας για πιο αποτελεσματική προστασία. 

 
Caudalie Soleil Divin.

Με πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία που εγγυάται ο δείκτης SPF50, το αντηλιακό της Caudalie, προστατεύει την επιδερμίδα από τις βλαβερές ακτίνες UVA/UVB οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν φωτογήρανση αλλά και δυσχρωμίες στο πρόσωπο. Η βελούδινη υφή του και το λουλουδάτο του άρωμα το μετατρέπουν σε μια ιδανική επιλογή αντηλιακού για το πρόσωπό σου.

 

 

La Roche Posay Anthelios. 

Χωρίς άρωμα και parabens, η αντηλιακή κρέμα προσώπου Anthelios XL Dry Touch SPF 50+, προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία και αφήνει μια ματ απαλή υφή στην επιδερμίδα σου. Με ενισχυμένη προστασία από τις ακτίνες UVA, χάρη στο φωτοσταθερό σύστημα φίλτρων Mexoplex® και το Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay, προσφέρει ταυτόχρονα καταπραϋντική και αντιοξειδωτική δράση.

 

 

Frezyderm, Sun Screen Velvet Face.

Χάρη στην επαναστατική καινοτομία Second Skin Technology η μοναδική σύνθεσή της αφήνει μια βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα και προσφέρει ματ όψη που διαρκεί για παραπάνω από 6 ώρες. Με διάφανη και μην λιπαρή υφή, μπορεί να λειτουργήσει ως βάση για μακιγιάζ και να σε προστατέψει αποτελεσματικά από τον ήλιο.

 

 

Lierac Sunissime Fluide Protecteur Energisant SPF50. 

Με αντιγηραντική και τονωτική δράση και προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, η αντηλιακή κρέμα προσώπου Sunissime Fluide Protecteur Energisant SPF50 της Lierac αποτελεί μια ιδανική κρέμα που συνδυάζει υψηλή αντηλιακή προστασία και πρόληψη κατά των ρυτίδων, της χαλάρωσης και των καφέ κηλίδων.

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!