Home / Beauty  / Τα καινούργια beauty προϊόντα που ξεχωρίσαμε!

Τα καινούργια beauty προϊόντα που ξεχωρίσαμε!

Νέες προσθήκες από τον κόσμο της ομορφιάς που μας εντυπωσίασαν. Τα καινούργια beauty προϊόντα που αξίζουν την προσοχή σου.

 

Τι νέο υπάρχει από τον κόσμο της ομορφιάς; Ποιες είναι οι νέες προσθήκες που αξίζουν την προσοχή σου; Συγκεντρώσαμε 5 καινούργια beauty προϊόντα, που θα κάνουν τη διαφορά στη ρουτίνα περιποίησής σου. Ας τα ανακαλύψουμε!

 

Aveda Limited Edition Shampure-Nurturing Shampoo Bar

Στο πλαίσιο του Earth Month, η Aveda υποστηρίζει τον συνεργάτη της Charity water και κυκλοφορεί ένα shampoo bar που φροντίζει τα μαλλιά και τον πλανήτη μας. Θα προσφέρει πέντε δολάρια από κάθε μπάρα που πωλείται, υποστηρίζοντας τον σκοπό καθαρό νερό για όλους. Το καινούργιο προϊόν είναι cruelty free και vegan και προσφέρει μία ανάλαφρη και μακράς διάρκειας θρέψη.

 

Estée Lauder Micro Essence Treatment Lotions

Οι επιστήμονες του διάσημου beauty brand ανακάλυψαν μία νέα προσέγγιση στην περιποίηση της επιδερμίδας, με βάση τη μεταβιοτική ζύμωση. Η νέα γενιά περιλαμβάνει το νέο αποκλειστικό Postbiotic 12+ και το 98,9% βιοενεργό ενζύμο Lactiobacillus. Οι νέες συνθέσεις ενισχύουν σημαντικά τον φραγμό της επιδερμίδας, με νέα διπλή δράση. Αιχμαλωτίζοντας την υγρασία και καταπολεμώντας τον ερεθισμό, μεταμορφώνουν την επιδερμίδα και αποκαθιστούν την κρυστάλλινη και διαυγή όψη της.

 

 

FrezyDerm Super fine mist

Ένα από τα καινούργια beauty προϊόντα είναι και το Sun screen on the move! Ένα αντηλιακό σε μορφή mist, που το εφαρμόζετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, χωρίς να χρειάζεται επάλειψη με τα χέρια. Προσφέρει ενυδάτωση, ενισχύει τον δερματικό φραγμό και μπορεί να φορεθεί σε όλο το πρόσωπο, ακόμα και πάνω από το μακιγιάζ.

 

Glam Glow Supersmooth

Η νέα μάσκα προσώπου διάρκειας 5 λεπτών λειτουργεί και ως scrub. Καθαρίζει, λειαίνει και τελειοποιεί την επιδερμίδα. Χάρη στη μοναδική της σύνθεση με ξυλάνθρακα και καολίνη, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ως μάσκα που καθαρίζει την επιδερμίδα. Αλλά και ως scrub για βαθιά απολέπιση.

 

 

Tom Ford Costa Azzura Parfum

Κλείνουμε τη λίστα με τα καινούργια beauty προϊόντα με το νέο άρωμα Tom Ford. To COSTA AZZURRA PARFUM αποτελεί μια απόδραση στα ειδυλλιακά και πολυτελή τοπία της Μεσογείου. Το λεμόνι Ιταλίας αποπνέει μία αίσθηση φρεσκάδας, ενώ το ξύλο βελανιδιάς και το κυπαρίσσι ζωγραφίζουν τον πλούτο και την αλμύρα ενός παραθαλάσσιου δάσους αποτυπώνοντας τον ασυγκράτητο αισθησιασμό του COSTA AZZURRA PARFUM.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.